MÆRKETØJ TIL BØRN - TIL EN BILLIG PRIS <3

Du er så falsk og klam….

Ja okay, jeg får ikke kun love-mails og søde beskeder på facebook altid 😉 . Det sker i ny og næ, at der lige er en uvenlig sjæl, der føler trang til at lade deres frustrationer komme ud, i form af at sende mig en sviner med på vejen :b ..

Jeg har intet imod at ikke alle “synes godt om” mig.. Man stiller sig efterhånden i klaskehøjde, fordi man vælger at deltage i et program 😉 Men det er lidt vildt hvor meget tid folk kan bruge på at diskutere alt hvad jeg laver og på at hade mig 😉

Altså, jeg har hørt og læst at der er mange der mener at jeg er et afskyeligt og forfærdeligt menneske mod andre.. Men folkens? .. Jeg er aldrig et ubehageligt eller et forfærdeligt menneske, mod folk der ikke selv har fortjent det.. Ja jeg har før i tiden, svaret nogle af de folk igen, som skrev om hvor meget de havde “lyst til at klaske hende dér Amanda ‘F’isse ned” … Forresten det der “Amanda Fisse”, come on, udvid dog jeres kreativitet bare lidt, hvis i virkelig skal svine mig 😉
Men back to point, hvis man flere gange oplever at folk truer en, sviner en til, kontakter ens arbejdsplads og samarbejdspartnere, ville i så ikke selv sige fra på et tidspunkt? Specielt når det kommer fra mennesker man slet ikke kender, og derfor ikke kan udtale sig om hvordan jeg rent faktisk er…?! For hvis folk pisser mig op og ned af ryggen, ja, så bliver jeg ikke så behagelig den anden vej og jeg kan sagtens fyrer nogle meget mere kreative strofer af, mit ordforråd mangler ikke noget.. Jeg har heldigvis lært med tiden at ignorere de sørgelige sjæle, for er de overhovedet min tid værd? ej, det tror jeg vist ikke lige… Lever jeg for at tilfredsstille mennesker jeg ikk kender? ej vel… Så hvis du føler jeg har været ubehagelig overfor dig, så prøv lige at se tingene fra begge sider basse og så lad dog vær med at følge med i mit liv – jeg tvinger dig ikke 😉 ..

 photo 74DA7B81-61D0-45CA-8478-AC1CA5A12E2E_zpsqrxc87ig.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÆRKETØJ TIL BØRN - TIL EN BILLIG PRIS <3