Jeg er så forelsket :D !! <3

Under kniven igen i morgen

Så er det tid til at lille musse manden skal igennem sin (forhåbentlig) sidste operation i morgen. Vi skal meget tidligt op og hen på hospitalet. Både Williams morfar og far kommer derud :), men det værste bliver helt klart når han skal lægges i narkose :'( nøj det skær i mit hjerte at skulle holde ham. Men jeg vil hellere selv være den der sidder med ham når det skal ske i stedet for bare at overlade det til lægerne. Det er også sindsygt hårdt at skulle forlade ham. <3

Puha, hvor jeg glæder mig til det hele er overstået og vi må ta hjem og hygge hele weekenden. I dag skal der bare købes stort ind af alt det han helst vil have hele weekenden. Så vi bare kan låse os inde i lejligheden og bare sørge for at holde armen i ro.
Morfar har seje Ninja Turtles gaver med, og så har han sørget for at vi kan se nye Ninja Turtles dvd film hele weekenden 😀 William bliver så lykkelig når han ser det! Teenage Mutant Ninja Turtles er bare det aller sejeste lige nu, og når han bliver 4 i april har han bestilt en Ninja Turtles fødselsdags fest til når børnehaven kommer herhjem 😀 ..

Jeg har også lovet ham at seje drenge der skal opereres må få det seje Ninja Turtles madkasse&drikke dunk sæt han har ønsket sig. Han ved bare ikke at vi skal ned og købe det efter børnehave, og fylde den med godter til turen i morgen (altså til efter han er blevet opereret). Vi skal hygge os med hans livret, dessert og hele molevitten inden han skal faste fra kl. 2 i morgen og helt indtil han vågner fra narkosen igen. <3

 photo 7BF76AB7-4560-47F5-ACCF-5BCC96F64955_zpso3cjkpiz.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er så forelsket :D !! <3