Se lige min lige lækre skat <3 dress to impress ;)

William på toilettet :’D <3

Han bliver bare så hurtigt stor altså. Det er helt ufattelig, jeg føler det, som var det igår, at jeg fik ham i mine arme for aller første gang <3 :’) Og nu er han allerede i børnehave, smit sutten, og nu kommer turen til at bleen skal skiftes ud med et toilet. Det har taget ham en del tid, bare at vende sig til en potte, og interessen har bestemt ikke været begejstrende. Jeg tror mange børn føler en hvis trykhed i bleen, jeg tænker selv at det må være utrolig ubehageligt, at rende rundt med tis mellem benene :s .. Men der må jo være en trykhed i at man i hvert falde ikke tisser i bukserne, når man sidder og leger med biler og lige glemmer at kalde når man skal på toilettet.

Jeg har hørt at man aldrig må presse dem til at gå på potte eller toilet, og den har jeg holdt fast i. Men det betyder at vi er gået i stå. Og det er som om, at hvis ikke jeg gør noget, så kommer potten eller toilettet aldrig til at være særlig attraktivt 😀 ..

Jeg har spurgt hver aften, om han lige vil tisse på potten inden han skal i seng, ofte siger han “nej tak”.. Men det sker ind imellem at han siger “ja tak”.. og når der så kommer en lille tissetår, så er vi jo begge helt oppe og flyve, giver high five, og så er tissemanden bare for sej! Specielt når han skal i bad, så er han rigtig flittig til lige at hoppe på potten inden og efter, af egen fri vilje.

Men men men, jeg tænkte, nu er tiden kommet til at jeg må gøre det SUPER spændende at gå på toilettet, så vi kan få sat lidt skub i det 😉 .. Derfor har jeg bestilt dette super lækre og ret seje (i Williams øjne) toiletsæde fra Jollyroom.dk
 photo 10660567_10203412131958711_1744796767_n_zps582d0316.jpg

 


En stor hjælp, så fulgeungen måske kan skubbes liidt på vej ud af den alt for trygge rede ;b.

Han ser da i hvert falde ud til at ku li den 😀
 photo 10660795_10203418801645449_194542081_n_zps893b3574.jpg

Det super seje sæde kan findes her i flere farver 😀
Den har allerede været en del i brug :), men vi er bestemt ikke nået til det punkt hvor han kan undvære sin ble ;b

Kiss Love & Hugs A.S. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se lige min lige lækre skat <3 dress to impress ;)