EN KÆMPE STEN ER FALDET FRA MIT HJERTE

LIDT FENG SHUI I MIT HJEM <3

Som de fleste der kender mig ved, er jeg reeeet spirituel, – uden at forvente at hele min omverden skal tænke det samme. Men jeg ved jo selv, hvor meget det har virket for mig, og jeg tager alt det til mig, som jeg føler giver mening.

Nu er jeg så gået skridtet videre, og begyndt at indrette det lidt mere efter feng shui principperne – uden at gå total ‘all in’ 😉  Jeg har fået optegnet mit hjem med et bagua kort, så jeg har fået bedre indsigt i, hvor de forskellige energier er i rummene. Så jeg har sat boost i mit kærlighed hjørne, hvor der faktisk i flere år har været rimelig kedeligt. Og egentlig ikke et sted jeg prioriteret særlig højt, det var dér hvor mit spisebord stod – samt lidt af min altan. Men nu er der kommet lidt lækkert ind der, og jeg har fået sat mine Kay Bojesen turtelduer derhen, så der forhåbentlig kan komme  lidt skub i det område 😉

Der er mange der har fordomme om, at det er noget med at man ikke må ha fjernsyn og væggene skal være brune og gule farver – eller andre underlige ting. Men det er egentlig overhovedet ikke dét, det kommer an på. De fleste kan se en mening med, at vi alle bliver påvirket af vores omgivelser, det vi ser og møder. Og vi bruger alle (eller langt de fleste) af os, rigtig meget at vores tid – i vores hjem. Det er her vi optager de fleste af vores indtryg og energier. Hvis vores hjem f.eks. roder meget, er det ofte også et tegn på at vi har meget rod i vores liv – eller områder af vores liv. 🙂 Det giver jo ret god mening, ihvertfald for mig. Derfor handler det også meget mere om, at sætte de ting, der for os selv – hver især symboliserer kærlighed – rigdom – you name it… I de områder der ud fra bagua kortet sender de energier. 🙂 Og man behøver bestemt ikke gå ud og bruge en formue på at indrette sig anderledes, oftest kan de hjælpe med bare at rykke lidt rundt på ens nips genstande, planter eller andet. <3

Så henover sommeren er ‘mere feng shui i hjemmet’ nu også på min to-do liste 😉
19146286_10210953243481786_6511087923750614460_n

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.png

Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)

SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

EN KÆMPE STEN ER FALDET FRA MIT HJERTE