VI KVINDER SKAL BLIVE BEDRE TIL AT TAGE IMOD KOMPLIMENTER

EN STOR DAG, FOR EN ‘LILLE’ MAND <3

Yaaaaaaaah! – Så kom dagen hvor William skulle starte på den nye SFO (og skole).
Jeg har virkelig været nervøs for dagen, selvom jeg på aller bedste vis har prøvet at skjule det, og kommet med opløftende bemærkninger som; “det bliver bare sååå fedt når du kommer derover”.
I lørdags bruge vi nogle timer, på at cykle ned til SFO’en og bare hygge på deres legepladser
– kun William og jeg, så han egentlig ‘kendte stedet’ lidt bedre og slet ikke var i tvivl om,
hvor han skulle hen <3

Da jeg afleverede ham i morges, kunne jeg bare vende ryggen til ham og gå – han vinkede dog lige i vinduet til mig, men det har han også stort set altid gjort, så det var der ikke noget mærkeligt ved. Jeg var super spændt hele dagen, på at komme ned og hente ham, for at høre hvordan dagen var gået… *

Williams far, Jesper, ville også rigtig gerne med her første dag, da han også selv har fuldt det her skole start tæt, så da vi kom ind af døren ved 15 tiden, fandt vi en glad dreng, der sad og spillede UNO med to andre børn. Han løb os ikke i armene eller var ked af det – overhovedet. Faktisk blev han ved med at plage om – om han ikke bare liiiige måtte spille ét spil mere, og et mere osv. 😉

Jeg spurgte en af de voksne, ‘hvor mange gange, har han egentlig været ked af det i dag?’ og han fortalte (til min store overraskelse), at han overhovedet ikke havde været ked af det – på noget tidspunkt 🙂
Waaow, det er virkelig en hel ny verden. Da var på vej hjemad sagde han også til Jesper og mig, at han faktisk slet ikke havde savnet os – for han havde haft alt for travlt med at lege med alle hans nye venner – som han by the way, havde glemt navnene på 😉
Men der var helt sikkert også en del at holde styr på 😀 Hahaha..

Her til aften sagde jeg til ham “jeg skal nok se om jeg ikke kan hente dig tidligt i morgen”, hvor William bare svarede “Ej mor, vil du ikke nok prøve og hente mig sent? så har jeg lidt mere tid til at lege?”
Det har virkelig reddet hele min dag – eller faktisk mange dage 😀 Det betyder så meget at ens børn trives, særligt fordi vi som forældre bærer hovedansvaret for at de har det godt <3
Det var vist den helt rette beslutning <3
260617

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI KVINDER SKAL BLIVE BEDRE TIL AT TAGE IMOD KOMPLIMENTER