MIN MOR HAR BOET HOS OS, SIDEN TORSDAG...

HAHAHA ÅH GUD NEJ, HVOR ER DET PIIINLIGT!

Vi kender vel alle sammen, det der med at vi liiige vil kigge de der æld gamle foto igennem. – For det er jo så hyggeligt 😉 Det skal man bare så meget lade vær med, ihvertfald hvis man ikke vil få følelsen af, at føle sig så pinlig berørt :b

Jeg fandt en af mine gamle harddisk frem her i weekenden, og tænkte ‘det skader da ikke lige at se på, hvad der ligge på denne bandit, så ka jeg jo også få ryddet lidt ud i den’. Og det viste sig så at være verdens dårligeste idé ever. Hahaha, åh God altså. For jeg fandt satme mine 10 år gamle arto billeder frem. Fåååååck altså, hahahaha… hvor så jeg dog ud!
Jeg synes det var så pinligt, at jeg først ikke ville ha dele billederne her på bloggen, men så tænkte jeg også ‘hvor slemt kan det dog være’. Vi har jo stortset alle (af min generation +/-)  haft en profil derinde engang, så jeg er nok ikke den eneste der har pinlige billeder på min computer 😀
*husk på; der må gerne grines* 😀 SÅ gangster jeg var, hahahahahahahahahahah…..
17499024_10210231251312433_8597965445941184732_n

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

2 kommentarer

 • Karin

  Hvis du føler dig så tynget af fortiden, som du har givet udtryk for i UM, hvorfor har du så ikke skildt dig af med sådanne billeder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   jeg føler mig ikke længere tynget af min fortid, jeg føler mig utrolig lærerig på grund af flere ting i min fortid, som jeg heldigvis kan bruge til at skabe en endnu bedre fremtid 🙂 . Sådanne billeder ville jeg ikke skille mig af med, det er trods alt stadig en del af mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN MOR HAR BOET HOS OS, SIDEN TORSDAG...