EN UGE PÅ F1 :D <3

F1 SÅ MEGET HAR JEG TABT DEN FØRSTE UGE <3 :D

Så er det mandag igen, og tid til at veje og måle mig på F1 🙂
Der er ikke på samme måde, som C9, en side i bogen, hvor man skriver sine mål og vejning ned, så det skal man selv huske at holde styr på 🙂 Jeg blev anbefalet at gøre det ca. 2 gange om ugen, og har derfor valgt, at gøre det hver mandag og torsdag 🙂
Sidste torsdag havde jeg tabt imponerende 13 cm (fordelt på kroppen) og 0,4 kg på de første 3 dage på F1 😀 (se her)

Nu efter en uge, er det igen blevet tid til at måle og veje mig 😀
Det er jo det jeg glæder mig allermest til 😉 -så resultatorienteret :D!
I forhold til sidst har jeg tabt mig yderligere 10 cm og 0,5 kg.
Så i alt på hele ugens arbejde lyder resultatet således:

 • Bryst – 1 cm.
 • Arm – 1 cm.
 • Talje – 5 cm.
 • Hofte – 3 cm.
 • Lår – 11 cm.
 • Underben – 2 cm.
 • Vægt – 0,9 kg.

Så i alt 23 cm og 0,9 kg – det er jo faktisk ret vildt, når det er på kun en uge, ved lige at tænke sig om en ekstra gang, inden man fylder sig 🙂

Træningen er super nem, da det hele står i bogen hvad man skal, men eftersom jeg stort set kun har trænet løb og mave førhen, så fik jeg virkelig ondt i lårene og ballerne efter de første par dage 😀 hahaha, jeg kunne dårligt sidde ned, men allerede nu, er min krop meget mere vant til de forskellige øvelser, og det er slet ikke de samme smerter, nu er det kun sund pain 😉 !

Idag fik jeg virkelig, sådan rigtig virkelig meget lyst til en lækker entrecôte, med alt det bedste tilbehør! Altså bare det, at skulle skrive om den nu her på bloggen, giver mig endnu engang trang :b haha! Det er forfærdeligt, men det er slet ikke kalorierne værd, imens jeg er på F1 😀 Så jeg lavede en aftale med min veninde, om at vi SKULLE en tur ud og spise en rigtig lækker middag, så snart jeg er igennem de her 30 dage 😀 ..
Så må jeg nøjes med min “aftenslik” lidt endnu 😉

Pakken er bestilt hos TMBV ForeverBeauty, og normalt er F1 pakkerne inddelt i 2 forskellige kategorier nemlig F1 Vanilla/Cinnamon eller F1 Chocolate.
F1 Vanilla/Cinnamon indeholder proteinshakes med vanille smag og proteinbarer med kanelsmag. Hvor F1 Chocolate indeholder både proteinshakes og-barer med chokoladesmag 🙂 MEN som noget super fedt, kan man lige nu – og indtil den 1. maj få lov til helt selv at ‘blande sin egen pakke’ og bestille netop det man ønsker i sin pakke 🙂 Jeg valgte vanille proteinshakes og chokoladebarer 🙂 Desuden kan man også, som noget eksklusivt, skifte 2 af Forever Gel Original ud med en af de to andre smage som TMBV ForeverBeauty tilbyder, (tranebær eller fersken) jeg har personligt valgt fersken 🙂 <3 og det smager meget bedre 😀 haha <3 Og som om det ikke var nok, så får alle der bestiller pakken inden d. 1 maj velkomstgaver 😀
I kan få en fitnessmåtte sammen med et sæt håndvægte eller Kettlebell sammen med et sjippetorv eller et mavehjul.
Hvis man ønsker at købe C9 pakken, kan man vælge én af følgende velkomstgaver; en smoothie blender eller Henrik Duers bog TAB 12 KILO PÅ 12 UGER <3

Du kan også følge med på deres facebook-gruppe her, hvor man kan stille spørgsmål til diverse produkter, se alle de nye spændende ting og få lækre tilbud som man ikke finder andre steder 🙂 <3

 photo A9BED984-0CAB-4E88-8807-DB97AA82509D_zpscry4orr5.jpgKiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

 • Cille

  Rigtigt flot!!
  Hvor meget har du givet for det? Altså pris😃💕

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN UGE PÅ F1 :D <3