♥BLACK FRIDAY♥

MERE TIL HJEMMET ♥

Jeg er jo gået i total ny-indretning-af-lejligheden-humør, de seneste 3 måneder, og der er sket rigtig meget, men bestemt ikke nok endnu. Jeg ønsker mig rigtig mange ting til hjemmet her til jul. For selvom jeg selv har købt en hel masse, så er der lidt vej endnu. Jeg er næsten færdig med stuen, men mangler stadig gangen, mit soveværelse, køkkenet og noget nyt på Williams værelse for at jeg er fuldstændig tilfreds 🙂 . Det jeg mest søger lige nu, er nye lamper, jeg vil rigtig gerne ha en super fin moderne lysekrone ind til soveværelset, og nye loftlamper både køkken og gang. Jeg elsker når hele lejligheden lige får en ordentlig omgang, og man får skiftet ud, så der kommer mere personlighed ind.
Så på min ønskeliste i år, har jeg blandt andet skrevet nogle super fine lamper inde fra lamperonline.dk. Der er et kæmpe udvalg, og det er virkelig svært at vælge mellem alle de fede modeller de har, men der er helt sikkert skrevet en masse favoritter på 😀 Jeg kunne også sagtens bruge en ny gulvlampe inde i stuen. De har nogle virkelig fede modeller, og jeg kan lige forestille mig hvor lækkert de ville passe i mit hjem 😀

Her er nogle af dem fra min liste <3
 photo C743CB66-376C-4E3B-927E-3331D2E302E9_zpsbzkssura.jpg
 photo 23AF9D1F-6C9F-4D35-BEBD-19DF248C4922_zpsu5qoxuph.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo Sponsoreret_zpsqvei8pl1.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

♥BLACK FRIDAY♥