EN LYKKELIG SKILSMISSEFAMILIE..?

FERIE MED UNGERNE? – KOM HINANDEN MERE VED <3

Det vigtigste for mig når jeg holder ferie med William, er ikke så meget hvor vi holder ferie, men at vi er sammen – og meget sammen. Får oplevet en masse spændende og anderledes, og så er det altid en fordel, hvis det ikke er hjemme i de vante rammer 😉 .. Derfor kan Camping være en rigtig god løsning. Jeg har selv som barn været en enkelt gang på camping, og det er typisk feriesteder, der sætter stor pris på aktiviteter der inkluderer hele familien, så man er garanteret en ferie hvor sammenholdet bliver sat i fokus. 😉 Der findes både mange rigtig gode camping steder i udlandet, men også i Danmark kan man finde nogle enormt hyggelige campingpladser, hvor der er taget højde for hele familien, i alle aldre 🙂 Men inden man skal afsted, skal man også ha det rigtige campingudstyr 😉 – Det kan man finde på Campingnetshop der kan man faktisk finde alt hvad man skal bruge for at få en rigtig hyggelig tur. Derudover er det jo også udstyr som kan bruges til en rigtig far-søn overlevelses tur senere når børnene er gamle nok, sådan en rigtig mandehørm tur 😀 Hahaha…  Det kunne jeg ihvertfald forestille mig at Jesper meget gerne vil med William, når han bliver ældre. 😀

 photo A447DD62-3433-421F-A3F1-4E59C4B4AF5F_zpsu3wszrid.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN LYKKELIG SKILSMISSEFAMILIE..?