INGEN STERILISATION TIL MIG...

GIVE AWAY – LIKE TOYTOY & VIND GAVEKORT PÅ 500 KR. <3

William er helt vild med Minions, han kan slet ikke få nok. Han har fået mig til at lave en hel væg på hans værelse fyldt med Minions 😀 De er sgu også super søde. Men han har også Minions tøj, som vi har bestilt hos ToyToy, han blev simpelthen så lykkelig da jeg igår overraskede ham med et nyt sæt (shorts & t-shirt) 😀 – udover det fik han også en cool Superman t-shirt, for ham superhelte er også et kæmpe hit herhjemme. 😀

Hos Toytoy kan du finde rigtig meget fedt tøj og fede ting til dine børn/dit barn, med alle de figurer de kender fra fjernesynet. Jeg er simpelthen så vild med den side, for uanset hvad jeg finder derinde, så elsker William det, og det er kun det tøj han vil have på, hvis han selv får lov til at vælge 😀 . Det er også så meget federe end det tøj man kan købe i andre børnetøjs butikker 😉
Vi har både McQueen tøj, superhelte tøj og minions tøj derinde fra – og man kan heller ikke klage over kvaliteten selvom tøjet ikke koster det vilde 😀 <3

Lige nu kan du vinde et gavekort på 500,- det eneste du skal gøre er at like Toytoys facebook side (find den her). For 500 kr. kan du virkelig få rigtig mange fede ting til dit/dine barn/børn 😀 <3 Så skynd dig ind og deltag 😀
Vinderen vil blive fundet d. 25.08 blandt de nye likes af Toytoy og offentliggjort her på bloggen 🙂

 photo 7F6D1B85-6724-467B-A51B-0829EFDD1554_zpsrle91awx.jpg
Find det fede Minions sæt her 😀 <3 
Find den seje Superman t-shirt her <3

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
– Sponsoreret indlæg.

 

1 kommentar

  • Sandra Lund Glue

    Ja sådan et gavekort ville med garanti falde i god jord herhjemme

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INGEN STERILISATION TIL MIG...