SÅ ER BRYNENE BLEVET FINE :D - SE RESULTATET HER <3

ROCK’N’ROLL BABY ;)

Jeg har en meget bred smag i tøj, jeg elsker kjoler, af hele mit hjerte! Men jeg er også vild med tøj der er lidt street og rock’n’roll, det er så afslappende at rende rundt i. Og der findes så stort et udvalg, hos blandt andet Add9 kan du finde rigtig meget rock n roll tøj til både mænd, kvinder og børn 😀 !!! <3 Selv til små børn, deres tøj til dem er så cool, personligt og anderledes på den fede måde, du kan i hvert falde være sikker på at det ikke er noget alle de andre børn i vuggestuen/børnehaven har 😉 ! Se det nuttede udvalgt til børn her – og med mærker som f.eks. Von Dutch, Darkside & Rock Daddy.. En super nice hjemmeside med det fedeste street/rock n roll udstyr til en fin pris <3

*We will we will rock you!*
 photo 107EC0E7-B1DE-4572-ABCF-465EAB410173_zpswakkd8jw.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
– Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ ER BRYNENE BLEVET FINE :D - SE RESULTATET HER <3