LÆKKERT MODETØJ TIL SOMMER SOLEN <3

Alle “vores” mænd får dæk/kælenavne

Det er sgu lidt sjovt med os piger, vi laver de underligste ting, har de mest crazy insider jokes og taler rigtig rigtig meget om mæææænd! Specielt mine single veninder og jeg.. Vi har også en underlig vane med at kalde alle ‘vores mænd’ et bestemt dæknavn/kælenavn, så hvis vi siger  det, så ved vi alle hvem vi taler om 😀 😀 Det behøver ikke kun være fyrer vi har været sammen med, det er bare en helt generel ting :b .. Nogle af dæknavnene er ret åbenlyse for de personer det drejer sig om. Og af hensyn har jeg valgt ikke at nævne dem :b, men derudover har vi har blandt andet; ‘KK,’ ‘ham den gamle,’  ‘ham med den flotte ryg’, ‘voldtægts manden’, ‘BS’, ‘Direktøren,’ ‘Pretty Eyes’, ‘Pretty boy i skovmandskjorte,’ ‘nissen,’ ‘playmobil’ og jeg kunne blive ved 😉 Men det er altså kun kærligt ment, og så vi kan snakke kodesprog hvis andre ikke lige skal vide hvem vi snakker om 😀 ..
Crazy bitches 😉
 photo Unavngivet_zpsrwvbnayi.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKKERT MODETØJ TIL SOMMER SOLEN <3