Sæson 21 ❤

Nogle gange….

Åh ha, nogle gange tænker jeg på hvor lækkert det kunne være, bare at pakke en kuffert, ta Willemus under armen, hæve alt hvad der står i banken, og købe en enkeltbillet ud i verden. Starte på en frisk, helt på ny, hvor man bare kan starte helt forfra..
Penge har værdi, men ikk i forhold til kærlighed og oplevelser – og når jeg kniber øjne godt sammen, kunne jeg faktisk sagtens forestille mig William og jeg bo i en lille stille by et sted i Afrika 😀 – Ja ja, jeg er lidt crazy, men nogle gange, så er det altså det jeg har aller mest lyst til!

Men mon ik vi alle engang imellem tænker at det ville være liidt nemmere hvis man bare kunne stikke af fra det hele og ikke kigge sig tilbage..? Det tror jeg i hvert falde på 😉 …
Dog ville jeg slet ikke kunne undvære alle de dejlige mennesker jeg har omkring mig her <3

 photo B6DA2786-62B5-4D90-B8CB-9A4F244EE345_zpsjbfc7bqk.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæson 21 ❤