Mande situationen ;)

Jeg kunne sove i hundret år.

Efter denne tur med 4 måneders hårdt arbejde i form af; mit arbejde, lektier, bloggen, eksamens skrivning og samtidig stadig prøve at være verdens bedste mor for William..
Så kan jeg godt mærke at min krop er fuldstændig smadret.. Jeg har presset mig selv ret hårdt, og knoklet som en gal i både min skrive periode og ugen op til eksamen, jeg fik næsten ingen søvn og spise næsten intet. Så min krop er stået lidt af, og jeg kan mærke at jeg trænger til at hive stikket lidt ud.. Siden eksamen, er jeg næsten gået i seng på samme tid som William, for jeg kunne virkelig sove i flere dage, hvis jeg havde tid til det 😉

Men, man kan jo ikke bare sove når man vil, og derfor måtte jeg lige fikse en alternativ løsning; Jeg elsker at blogge, at skrive om mine tanker og følelser, jeg elsker mit arbejde og ikke mindst, min helt igennem fantastiske søn <3 ..
Derfor skal min koncentration nu kun fokuseres på det, fordi det gør mig lykkelig! Derudover har jeg ændret madplanerne til, masser af frugt og tonsvis af grøntsager, og så husker jeg igen at få trænet og meditere om aften 🙂 .
Mine børnefri weekender, skal bruges mere på endnu mere arbejde, og sjov med tøserne..

Efter en forlænget weekend med den gamle livsstil tilbage + en masse dejlig søvn, så er jeg vist mere end frisk til at arbejde igen 😉 ! – Det går ikke at jeg er ved at falde i søvn over computerskærmen i løbet af dagen og igen om aften. 😀
Så på med den gode energi og de gode vaner!  Det er sgu dejligt at få sit liv tilbage <3
 photo 1A2F3130-F21D-4FA3-96B8-6231132EB7C9_zpsbtj7em4l.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mande situationen ;)