Lad mig komme vææææk!

Jeg er blevet en kold skid!

Det sker næsten hver gang jeg møder nye mennesker, og vi kommer ind på emnet om min deltagelse i “de unge mødre”, så spørger folk ofte ind til om man modtager mange “hadebeskeder” fra haters, og hvordan føles det?!

Jeg må indrømme at selvom jeg dagligt modtager et hav af skønne beskeder, så sker det jo også (kan vel ikke undgås) at man får hade beskeder i ny og næ, nogle mere ekstreme end andre. Og så al den sladder pladder folk bruger tid på, gud hvor er de kreative altså.. Hadebeskeder kommer udelukkende kun fra piger/kvinder – hvilket kun bekræfter min opfattelse af at kvinder (oftest) er rigtig gode til at svine hinanden til, i laaaaange baner! hakke hakke hakke og brokke brokke brokke….. Så sent som i dag kom en kommentar på min blog “Du er virkelig sørgelige – du skriger efter opmærksomhed” Åhhh ja, jeg SKRIGER efter det, jeg er det forsømte lille barn der aldrig fik mine forældres opmærksomhed (just kidding)..

Men hvis man ikke kan lide det jeg siger eller skriver, hvorfor så ligefrem selv gå ind og glo på det 😀 ? .. Men som overskriften lyder, så er jeg virkelig blevet en kold skid når det kommer til de kommentarer 🙂 Hvorfor skulle jeg leve mit liv efter hvordan andre ønsker det?! -Specielt mennesker jeg slet ikke aner hvem er.. Hvorfor ikke bare leve det som JEG vil?! Jeg er ihvertfald fast besluttet på kun at ændre ting i mit liv, for min egen skyld – og min søns!

Jeg elsker at læse min indbakke fyldt med dejlige beskeder fra de sødeste mennesker rundt om i verden. <3 (Ja, de unge mødre bliver også vist i udlandet) Der er intet der kan gøre ens dag så god som at gå igennem alle de dejlige beskeder de fleste af jer skriver, <3

Men man kan ikke undgå det, slet ikke efter at have været kørt på skærmen i 4-5 år nu og man er en markant personlighed med faste holdninger og principper… Specielt det med at jeg har min blog har jeg lagt mærke til går folk på nerverne – more attention to the attention whore! (kommer helt i stemning til at høre Rusko Star's Attention whore) 😀 ..

Så efterhånden så tager man sgu bare lidt pis på det hele, som da vi sad på arbejdet og taggede mig til at være på Swingerklub 😀 😀 Der gik ikk 2min. før der allerede var en kæmpe debat vedrørende det :b .. Det er sgu da lidt sjaaaawt! ;D

Men jeg synes i stedet vi kvinder skal blive meget bedre til at rose hinanden, jeg synes selv jeg er god til at få sagt til andre piger, “fed bluse” – “Gud noget lækkert hår du har” eller bare at personen er et dejligt menneske 🙂 Derimod ville jeg aldrig gå hen og sige “hold kæft noget grimt tøj du hev ud af skabet i morges var!?” Eller “er du gået ind i en tornado sådan som dit hår ser ud?!” – Nej tak, jeg har sgu mere stil end det 😉 Derfor får ‘de fleste’ også et lille kærligt svar tilbage selvom de sviner 😉 ..

 photo D0C00B7E-D676-4F93-B91E-4F699A460B65_zpstiyrxfdo.jpg

Kiss love & hugs fra den åbenbart selv udnævnt Attention whore 😉 <3

3 kommentarer

 • Sikke et godt indlæg, og hvor er jeg dog enig. Der er nok kritik og sure miner derude, hvorfor ikke sprede noget glæde i stedet? Jeg synes at du gør det rigtig godt, også må folk jo bare sige hvad de vil.

  HOPELESSWANDERERGIVEAWAY

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Du er et fantastisk godt menneske Amanda Sisse, med et utroligt overskud..Det er rigtig hyggeligt at få lov at følge med på din side/Blog og høre hvordan du opdrager William, den dejlige charmerende dreng og hvordan jeres hverdag forløber, ja og dine tanker omkring forskellige emner, du har et godt kvikt hoved, med dejlige meninger. Og hvor er det godt at se at du får sagt fra i det her indslag. Nogle mennesker, især piger/kvinder er så misundelige, lad dig ikke gå på…Vær du den du er, du gør det hele virkelig godt… og du er en fantastisk skøn mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Christensen

  Husk at pas på dig selv smukke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad mig komme vææææk!