William før alt andet - også reality awards..

Årrh lille hoste mus.. <3 – Det er godt vi har masser af kærlighed ! :D

Igen, igen, igen har vi været ramt af sygdom, hvilket ofte kan ses på at blog & facebook sjældent bliver opdateret de dage 🙁 William er ved at være på toppen igen, men han hoster stadig som en gal 🙁 Det er drøn synd for ham, for især når han sover hoster han rigtig meget, så meget at han vågner… Af samme grund har han sovet i min seng de dage, for når han vågner er det vist rart er mor ligger lige ved siden af, klar med vand og værste tilfælde medicin.. Så han har våget en del om natten de her dage, og man har det oppe i hovedet om morgen, som om man ikke har sovet i flere uger..

Men, selvom det er drøn hårdt at få under halv søvn og blive vækket 3-4 gange i løbet af natten, så er der også noget lidt hyggeligt ved de snakke vi får os når han vågner, for vi kan trække persiennerne fra inde på mit soveværelse, og så kan vi ligge og kigge direkte op til stjernerne <3 & William siger “Se mor, den blinker til os” .. Mig: “Jaa skat, mon ikke det er oldefar og oldemor der holder lidt øje med os :D?” Og så kan jeg ellers nusse ham i håret til han falder om igen 🙂 <3 Årrrrrh … Det er altså lykken! På trods af minus søvn, øjne der hænger ned til knæene og en dreng der ikke er 100% på toppen, men vi klarer den, bare der er masser af kærlighed! 😀

 photo 3F0BE893-165F-4FE5-9429-692E3E7F3FC2_zps8awmykiu.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

William før alt andet - også reality awards..