Mor til to :O !

Mine magiske hårpiller

Alle kvinder (og mænd) elsker langt hår, og mit hår er bare mit palads.<3
Jeg har altid haft extensions i håret, men det sluttede jeg for et halvt år/et års tid siden, jeg var så træt af mit eget hår ikke fik tid til at vokse, plus når extensions’ene skulle ud, så sled det i mit eget, og ofte røg der totter af eget hår med ud /; Istedet fandt jeg det bedste alternativ, nemlig hårpiller. En god og naturlig måde til at få langt, tykt og sundt hår. Jeg bruger fortsat min daglige hår olie fra Schwarzkopf, som hjælper på spidserne.

Pillerne er måske liiidt dyre, men men men, det er INGEN pris i forhold til hvad det koster at få extensions i. Man skal give dem lidt tid til at virke. En kur (3måneder) koster lige godt 799,- i diverse helsebutikker, men kan faktisk også fås i matas :D.. Hvis man snuser lidt rundt på nettet, kan man sagtens finde tilbud på dem 🙂 Jeg ville anbefale at man min. bruger to kurer, og selvfølgelig, hvis det skal være længere, så ka man jo altid fortsætte endnu længere. Men jeg har for første gang fået mit tykke lange hår igen. Efter det er ødelagt at graviditet og extension, (og jo, graviditeten gør virkelig noget ondt mod ens hår) :b .. Hvis man lider af hårtab, bør man nok tage 3-4 kurer.

De hedder Arcon, og ser ud som pakken forneden. BLIV IKKE FORSKRÆKKET over smagen og dufte, for ja! De lugter VIRKELIG meget af hø s: .. Men, husk kun at indtage dem efter et måltid. Jeg har prøvet at ta en pille på vej ud af døren på tom mave, det gør man kun en gang. Lå og kastede op en halv time efter, og så virker den jo alligevel ik :b..
 photo 6778_zps277a225f.jpg

Go fornøjelse jer der skal igang 😀

Love kiss & hugs A.S.<3

3 kommentarer

  • Hvor meget vil du tro dit hår er vokset, på den tid du har brugt det? Og hvor længe har du brugt det? 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Som mand, så tror jeg ikke lige man skal forvente de virker 🙂 Hvis man lider af arveligt hårtab.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Kære Amanda Sisse , vil bare lige informere dig om ølgær tabletter – de fås hos matas og er geniale mod flossede negle og til lækkert hår. Og så koster de ikke det vilde ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor til to :O !