VI ER TILBAGE ....

WILLIAMS JULEGAVE TIL MIG I ÅR <3

Èn af fordelen ved at ens børn stadig er ‘så små’, så de endnu ikke selv kan købe julegaver, er at man så selv har ret meget indflydelse på, hvad man selv får 😉
Hver jul, har William og jeg sammen købt julegaven fra ham til mig, og i år er ingen undtagelse.
William synes det er så snyd, at jeg så ved hvad gaven er, når nu han ikke må vide hvad han får – det kan jeg nu også godt følge ham lidt i, men så får han også noget inspiration til hvad jeg kan lide, når han de næste mange kommende år, selv skal ud og finde på noget 😀 Hahaha <3

I år, blev vi lidt enige (eller måske var det mere mig, der blev enig med mig selv) om at jeg fortjente en ny ring, jeg har for et par år tilbage, fået en super fin guldring af ham, som jeg har gået med hver eneste dag lige siden, så jeg savner en på den anden hånd som matcher 🙂

Vi sad sammen og kiggede ringene igennem på Chanti, hvor den tidligere ring jeg fik også er fra.
Den har holdt så fint, passede perfekt og levede fuldstændig op til forventningerne, samt prisen var perfekt til budgettet 😉
Hos Chanti kan man finde smykker i alle prisklasser, så både den store og lille pung kan være med 🙂
Min smag i ringe er at de ikke skal være alt for store, helst simple, men uden at være kedelige, der må gerne være lidt sten eller noget andet lækkert blikfang, og så gerne lidt unik – helst noget jeg ikke har set andre bære. Og så går jeg altid efter guld, der har man vel alle sine præferencer om man er til sølv, guld eller hvidguld 😉

Da vi havde kigget siden igennem, var jeg kommet frem til 4 forskellige, som jeg havde rigtig svært ved at vælge imellem, så det var lige hér, at Williams mening blev alfaomega, han tog nemlig den sidste beslutning. 😉

23843502_10212279954128723_310241737662166315_n

Han valgte en super fin guldring, med 5 smukke hjerter med 6 små zirkoner i <3

Jeg modtog ringen i fredags, og den er bare endnu smukkere i virkeligheden, simpelthen så fin, men jeg er også typen der kan blive helt rørt over smukke smykker. Jeg har virkelig haft svært ved ikke at pille ved den 😀 men nu er den blevet pakket fint ind, og så må jeg (som alle andre)
pænt vente til den 24. med at åbne min gave 😉 – Men jeg har virkelig noget at glæde mig til 😀 <3

Du kan selv finde et stort udvalg af gode gave ideer inde fra siden, hvor der både er til mænd, kvinder og børn. Samt der er altid er en hel masse lækre tilbud som med garanti er værd at kigge igennem. 🙂
Her kan du i hvert fald finde deres store udvalg af ringe <3

Som et ekstra lille ‘break point’ er  her Chanti’s helt nye grossist side, hvor man også kan rigtig mange lækre smykker <3

 23843639_10212279954288727_6742843238274944169_n
24059273_10212279978929343_2694999651222125956_n

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

1 kommentar

  • Michael Thor

    Hej søde hvor er det en flot ring du har fået af din dejlige søn
    Forstår godt du er glad for den
    Rigtig god jul og godt nytår til dig og din dejlige søn knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI ER TILBAGE ....