EN RIGTIG HYGGESTEMNING. <3

SKAL HAVEN FORKÆLES? <3

Ush<3, Som jeg har sagt så mange gange før, så misunder jeg alle der har en have!! RIGTIG MEGET! 😀 Især fordi man kan gøre så meget fint ved den. <3
Jeg elsker specielt meget blomster, de skaber sådan en dejlig aura, og er altid så smukke at kigge på. <3 Jeg ville være helt vild med at gå og nusse for min egen lille have.
Da jeg var nede forbi min mor, lagde jeg også med det samme mærke til, at de virkelig havde fået lagt nogle arbejdstimer i den, siden sidst jeg var forbi.
Jeg var helt vild med den måde de havde sammensat deres roser, med de flotteste sten på terrassen. Sten som man blandt andet kan købe hos bygma – se her. Det så virkelig bare så fint ud 🙂 og jeg er kun blevet inspireret yderligere til når William og jeg kommer over i et hus – med have 😀 .. Hvis du selv skal igang med at forkæle din have med nogle ekstra arbejdstimer, og vil lave noget med nogle fine sten og evt. blomster, så findes der mange forskellige sten du kan vælge imellem hos bygma, så den bliver lige så fin som du selv ønsker den <3
 photo C38C9C9E-10D7-40E7-A893-BC9EA91EBDB6_zpszrupy8co.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN RIGTIG HYGGESTEMNING. <3