SE ORDENTLIGT.. ;)

SNIK SNAK

Jeg er dybt afhængig af min telefon, jeg tror jeg tjekker facebook, instagram, snapchat og alle de andre sociale medier mindst 20 gange dagligt. Jeg ser fjernsyn på den, henter musik ned, og jeg bruger rigtig meget data på det.Udover det så snakker jeg også utrolig meget i telefon. Når William er blevet puttet om aften, kan jeg bruge flere timer i røret med mine venner og veninder, hvor vi lige skal snakke hele verdens situationen igennem 😀 . Specielt fordi der ikke er så meget tid til at se hinanden i hverdagen, så er det dejligt lige at kunne snakke med dem – lige så længe jeg vil (længe leve fri tale 😉 !! ) ..
Derfor er mit abonnement også ‘ret dyrt’, for jeg skal helst have frit af alt – tale, data og sms. Jeg vil hellere have en fast dyr pris på det, fremfor et billigt abonnement hvor jeg betaler en eller anden pris pr. service … For så kan mit forbrug løbe rimelig meget løbsk.

Vi er alle meget individuelle med hvordan og hvor meget vi bruger vores telefon, derfor er det også skønt, at der findes så mange forskellige abonnementer (selvom det kan være lidt at en jungle at finde rundt i ;b) , men så kan man få det næsten hel skræddersyet til ens eget forbrug. På NemFinans findes der en lang liste over de forskellige abonnementer, og hvor man kan sorterer alt efter om det er prisen man kigger på, eller de enkelte ydelser man ønsker meget af – og finde den billigste løsning. Jeg har selv halveret mit forbrug fra en månedlig regning på 500 kr. til nu kun at betale 250 kr. for nøjagtig samme tjenester. Klik her og læs mere om de forskellige løsningsmodeller for dig. På siden kan man også sammenligne priser inden for mange andre områder, som f.eks. A-kasse,
TV-pakker og Lån. – Super smart 🙂
 photo F6F64679-843B-4356-B18E-B0ED1000EEC2_zpsq50m1214.jpg photo 720F7A8B-6267-4293-B193-B1288AFF3C32_zpsnysdxhv2.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

1 kommentar

  • Katrine

    Altså det var meget du har sparet men jeg har fri alt i Telenor og giver kun 200 om måneden:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE ORDENTLIGT.. ;)