Der er bare andre ting der er vigtige, når man får børn...

Den nemme og hurtige løsning ;)

Det er så dejligt med alt det vi kan på internettet i dag, og utroligt hvordan og hvor hurtigt det har udviklet sig -og selvfølgelig kun udvikler sig mere og mere. Det er så kliché agtigt at sige men, “dengang jeg var barn” der fandtes der altså hverken facebook, e handel eller andet. Jeg mindes faktisk ikke at man som sådan brugte internettet. Nu var det også først i 90’erne internettet blev udbredt i det meste af verden. Men den dag i dag, der kan vi jo ikke leve uden det. Overvej lige 1 år uden internet :O ikke fordi jeg siger man ville dø. Meeeeen, 😉 næsten..

Vi bruger det hver eneste dag. Og vi bruger det til alt, jeg synes det er fantastisk med de muligheder vi har på internettet i dag.

Det kan spare os for en masse tid, fordi vi kan købe alt ind på nettet i dag.
Jeg bruger rigtig meget netshop, til alt, man kan jo bruge det til alle sine daglige køb ;). På bilka.dk kan man få alt, lige fra senge, trænings udstyr, boligindretning, til børnene, og ja jeg kunne fortsætte. Du kan sågar købe alt dit køkkengrej dér 😉 både gryder, pander, barbord og blender fra bilka.dk.. Det er jo super fedt alternativ at man kan shoppe på nettet, i stedet for at skulle gå ude i bilka i flere timer, og bakse sig igennem mængden af mennesker, der får en til at føle sig helt klaustrofobisk ;b og så er der ingen lukketid 😀

Go aften til alle derude :* <3

 photo 1003565_10203552971239605_7151468263063128780_n_zps74288d6d.jpg

Kiss love and hugs A.S.<3

2 kommentarer

  • Edward Elliston

    I truly enjoy rеading your blog and Ӏ look forward to your new updateѕ.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ana Harriman

    Du er en fantastisk mor

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er bare andre ting der er vigtige, når man får børn...