SINFUL - ÅRETS JULEKALENDER FOR VOKSNE - JULENS MUST HAVE ♥

9 MÅNEDERS KOST- & TRÆNINGSFORLØB <3

Jeg har min tallerken rigeligt fyld, med en masse projekter, arbejde og videreuddannelse kørende.
Men alligevel, har jeg valg at tilmelde mig et 9 måneders kost- & træningsforløb.
Det har jeg gjort, fordi jeg de sidste par år, har været rigtig dårlig til at ‘huske’ at få spist, specielt når jeg ikke har William hjemme. Jeg sprang også tit morgenmad og/eller frokosten over.
Jeg var måske heller ikke helt god, til at huske, at drikke vand nok og få spist nok grøntsager.
Mit energi niveau var hele tiden relativt lavt, og jeg følte mig allerede meget træt midt på eftermiddagen. Jeg vidste jo godt et eller andet sted, i min fornuftige del af hjernen, at jeg skulle ændre mine kostvaner, hvis jeg ønskede et andet resultat. Men, det var lige det der med at få det gjort.
Jeg havde brug for en der sparkede mig i gang, og holder mig oppe på det. Og det må man sige jeg har fået, det at der er nogen der holder øje med, at jeg gør det vi aftaler, det motiverer mig helt klart mere.
Så nu får jeg mine tre måltider om dagen, og lang det meste af tiden, er det sund mad. For jeg er ikke så fanatisk, at jeg ikke kan spise ude i ny og næ, eller nyde lidt godt. Men det jeg fokuserer mest på, er at få noget i min krop, der kan holde mig i gang hele dagen. Jeg er også kommet op og drikke den mængde vand dagligt, som jeg bør drikke, og nogle dage lidt mere til. Samlet set, kan jeg mærke en enorm forskel i min krop. Jeg har selvfølgelig dage hvor jeg er mere træt end andre, men jeg kan mærke at jeg ikke bliver træt på samme måde midt på dagen. Jeg har meget mere energi til at løfte flere opgaver, og bliver ikke så let stresset som før, hvilket der lige nu er stærkt brug for at jeg kan, med alle de ting jeg har gang i lige nu 😀 . Jeg kan også se en stor forandring i min hud, specielt i ansigtet, efter jeg er begyndt at få min daglige indtag af vand og sund kost, det er utroligt hvor stor en forskel det har gjort, og det er også dét der gør, at det er nemt for mig at holde ved nu 🙂

Motionen er også en vigtig del, og den skal jeg så blive lidt bedre til at få presset ind ;).
Jeg er dog rigtig god til at cykle til alt, jeg cykler dagligt 3-4 km. til arbejde – og hjem igen. Én gang om ugen cykler jeg små 7 km. til min skole, og de samme km. tilbage, og jeg forsøger derudover så vidt muligt, at cykle en tur på 20 km. udover én gang om ugen. Jeg kæmper hårdt for at komme op på 15.000 skridt om dagen, og absolut mindst 10.000 skridt. Men nogle dage er virkelig presset og så når jeg ikke helt op på 15.000. Jeg skal så blive meget bedre til at komme forbi fitnesscenteret, og altså vi har et til rådighed ude på arbejdet – for free, så der er bare slet ingen undskyldninger for ikke at få det gjort. Jeg har fået det gjort et par gange med William i den tid jeg har været i gang (en månedstid), og jeg ved jo, at det giver mig ekstra energi på kontoen, så nu prøver vi at få det passet ind mindst en gang om ugen sammen, og en gang om ugen, hvor jeg selv træner.

Men jeg er faktisk skide stolt over, at jeg er blevet så god til det med, at få spist 3 gode måltider om dagen, og drikke 2-3 liter vand om dagen. Jeg er imponeret over at det ikke var hårdere end det er, for det kræver bare lidt mere forberedning og planlægning af måltiderne, men egentlig heller ikke mere end det. 🙂

De første par uger var de hårdeste, for der kunne jeg ingen forskel mærke, jeg følte, at jeg brugte mange timer på at tænke på nyt mad og forberede måltider, uden at få “gevinsten” ved mit arbejde bag.
Det har i den grad ændret sig nu, det er som om jeg har fået renset ud i systemet, både i forhold til mine tarme, min energi og min hud. Og det er utroligt hvor lidt der skulle til.

Men nu glæder jeg mig bare til de kommende 8 måneder, hvor jeg vil fokusere en del mere på min træning, så jeg også kan have killer bodyen klar til sommer 😉

(Dette er ingen reklame, og derfor nævner jeg heller ikke noget om firmaet bag, men blot til inspiration til andre der står i samme situation, som jeg gjorde med mit energi niveau)

 

signatur-blogInstagram: @AmandaSisse
Snap: amandhaggg
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SINFUL - ÅRETS JULEKALENDER FOR VOKSNE - JULENS MUST HAVE ♥