NU KOMMER SOMMERFERIEN ♥

FØRSTE FERIEUGE – GIK….. HELT FULDSTÆNDIG GALT..

Så er vores første ferie uge gået, og jeg er tilbage på arbejdsbænken igen, alt gik, slet ikke som planlagt. Vi startede ud med om mandagen, at tage William en tur til lægen, hvilket resulteret i, at vi skulle hjem og isoleres en hel uge… Jeg har lovet William ikke at komme nærmere ind på hvad han fejlede, meeeen det kan måske regnes ud, ud fra beskrivelsen…
Udover at vi skulle holde os hjemme, så skulle alt vores tøj, sko, dyner, puder, madrasser, stole, sofa mm. pakkes ind i plastik en uge – nogle ting måtte vi skifte helt ud, for ellers havde ikke haft et sted at sove eller noget at sove med – og jeg kan simpelthen undvære en dyne, medmindre jeg er i Egypten eller et andet 40+ grader sted henne i verden. Så det var en lang og meget dyr affære.. Tirsdagen gik så med at få sprittet hele huset af og gøre alt fuldstændig klinisk rent. Jeg startede tidligt morgen og var først færdig klokken 3 om natten, fordi jeg gik fuldstændig i selvsving, og stoppede ikke før jeg var færdig…
By the way, lad mig lige nævne en kæmpe øjenåbner for mig i den proces… Jeg var slet, slet ikke klar over hvor meget tøj jeg reelt havde.. Det er jo decideret vanvittigt! Jeg havde over 200 ting på bøjler, og det tæller ikke engang mine jakke, bukser, nederdele, shorts + lidt mere med… Jeg bar over tyve sække med tøj væk den dag, og en hel sæk fyldt med Sneakers, samt en sæk med stiletter… Så havde jeg to sække med pelse i… Amen, det er næsten pinligt at blive ved… Det var skræmmende at se, hvor meget jeg virkelig havde, når alt kom frem.. Men det betød så også, at vi hele den første uge, ikke havde noget tøj at tage på, eller nogle sko vi kunne gå med… What the fuck… Tror aldrig nogensinde, at jeg har stået i sådan en situation i mit liv før. Min mor, som er en true angel on earth, kom hurtigt forbi os, med lidt nyt tøj og sko, så vi havde noget at tage på i den uge… Selvom det var så sødt af hende og jeg var/er dybt taknemmelig, så savnede jeg virkelig, virkelig mit eget.. Både William og jeg, var meget kede af, at vi hverken kunne komme i badesøen, på stranden, en tur i Tivoli eller i det hele taget lave noget som helst, og hvis det ikke var slemt nok, så gik vi også glip af min storebrors bryllup 🙁 , det var vi faktisk helt ødelagte over… Men, vi havde hverken det fine tøj som vi skulle have haft på, til at tage på, vi havde ikke nogle “rigtige sko”, og jeg ville slet ikke kunne tilgive mig selv, hvis vi havde smittet det smukke brudepar, eller nogle af gæsterne… Så vi blev hjemme… Heldigvis, har vi fået lov til at fejre dem en anden god gang ♥

Lørdag aften, fik jeg så den vildeste meltdown, jeg græd i flere timer i træk (eller det føltes det som 😀 ). Jeg savnede at komme ud og opleve noget med William, jeg savnede at have mit eget lækre tøj på, jeg savnede min sofa… Og jeg havde i det hele taget super dårlig samvittighed over, at Williams ferie var startet på den måde, selvom jeg på ingen måde var herre over det.. Men, det kom til at gå endnu mere udover William, for hans ferie til Århus, skulle så også rykkes… Han havde sådan glædet sig, til at skulle hjem til sin morfar og Britta, og være der i 11 dage, imens jeg rejste. – Når han så kom hjem igen fra Århus, skulle vi nærmest ud og rejse.. Men det var vi desværre nødt til at rykke, og vi måtte desværre rykke den, til den sidste uge i sommerferien, hvor jeg skulle have haft ferie med William… Men, nu får jeg så en uge i Berlin med ham, hvor vi skal nyde hinandens selskab, skabe en hel masse minder, når vi så kommer hjem fra Berlin, så smutter han en uge til Århus, og jeg skal så finde på noget, at bruge min uges ferie på… Det ender nok med at blive arbejde 😉 haha.. Men jeg er virkelig ked af det på Williams vegne, at hans sommerferie endte med det her… – og det var han i den grad også selv, for om søndagen fik han en meltdown, og var nærmest utrøstelig over hvordan hans ferie pludselig havde udviklet sig, med stor forståelse…

Men, hvis man skal finde noget at det positive frem i situationen… Så blev William faktisk lært op i en hel masse forskellige madretter, han fik blandt andet lavet en flæskesteg med opbagt sovs, han bagte kanelsnegle, boller og vafler fra bunden, – og så fik han også lært at koge YumYum 😉 Bumbum!, så er han klar til madkunstskab i 5. klasse efter ferien 😀 og vi huskede også at hygge, spille en masse spil og jeg fik læst en bog som jeg længe har ville læse, men ikke helt fandt tiden til. Meeeen til sidst, så var vi ved at få lidt spat at hinandens selskab, så da jeg i går morges kørte på arbejde, så var det lidt med længsel & jeg tror også William nød nogle timer væk fra sin mor 😉 hahaha… Well, lad os håbe vores næste ferie uge, bliver SPOT ON!.. Men hello, vi skal bo på et luksus hotel i Berlin, så…. jeg er ret sikker på, at det bliver helt fortryllende, med en masse W & mor på nye opdagelser ♥ 😀

Og og og…. I mandags fik vi lov til at få alle vores ting tilbage 😀 !! Wooow, det var en lykkestrøm, men jeg har heller aldrig i mit liv, vasket så meget tøj.. For selvom det var rent, så havde det trods alt været pakket ned og væk i en uge, så synes lige det hele skulle en tur forbi den store maskine… Men, jeg har så aftalt med mig selv, at jeg skal tage stilling til hvert eneste stykke tøj, før jeg hænger det tilbage på stativet… Har jeg virkelig brug for det? Går jeg overhovedet med det? eller kan det lige så godt komme i genbrugen?… Det er de spørgsmål jeg skal stille mig selv, når jeg går det hele igennem, og jeg er allerede halvvejs og har fyldt en ordentlig sæk til genbrugen og der kommer helt sikkert mere endnu 😉 Så på den måde, var det også en rigtig god ting, for det er aldrig dårligt at få ryddet ud i sit tøj, så gør man jo også plads til en masse nyt 😉

signatur-blogInstagram: @AmandaSisse
Snap: amandhaggg
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU KOMMER SOMMERFERIEN ♥