MUST SEE BERLIN ♥

♣ DOUGLAS BEAUTY – FIND ALT DET DU BRUGER, ÉT STED ♣

Annonce for Douglas Beauty

 

Med alderen (okay, nu får jeg måske mig selv til at lyde 100 år ældre end jeg er), men efter flere år med erfaring indenfor makeup og skønhedspleje, så er jeg kommet frem til hvilke mærker der er “mine mærker”, når jeg skal købe f.eks. foundation, mascara, parfumer, ansigtscremer mm. En gang i mellem kan jeg sagtens prøve noget nyt, men jeg har mine sikre-valg-liste. Som et eksempel går jeg kun med foundation fra Estée Lauder, Highlighter fra Bobbi Brown, min yndlings parfume er fra Dior, de bedste neglelakke er fra Dior & Chanel, jeg får de bedste ansigtscremer, serum mm. fra Estée Lauder og La Mer. Sådan er det bare, når man har prøvet et helt ocean af forskellige mærker, så kommer man frem til hvilke der passer helt perfekt til ens hudtype.

Nåååeh, men for at slippe for, at rende alle butikker rundt i Magasin, for at købe lidt dér og lidt dér osv.
Så findes Douglas Beauty, de har langt de fleste velkendte mærker, samlet på ét sted 😉 Like a lot! ♥
Du kan få Estée Lauder, Gucci, La Mer, Bobbi Brown, Biotherm, Clinique, –  ja, jeg kunne blive ved med at skrive en masse lækre mærker, men altså alle de bedste mærker du kunne forestille dig.
Biotherm er også en af de cremer jeg kan varmt anbefale, og med sart hud, taler jeg virkelig af erfaring. Den er så lækker som body lotion, fordi den tørrer hurtigt ud, efterlader huden smooth og læks, med en mild citrus duft, som på ingen måde er dominerende eller syntetisk, men bare frisk og lækker, og så er det også en lidt anden prisklasse end den fra La Mer (men den er også fuldstændig magisk jo 😉 )

Det bedste af det hele, er at de har alle kategorier samlet ét sted, så man både kan få købt sin makeup, cremer, parfumer mm. et samlet sted – både til ham & hende 😀
Og i den her sommervarme, er det også lige toppen af kransekagen, at man kan bestille sin solcreme derfra, så der også er styr på det hen over sommeren, eller inden man rejser mod syden sol – og inden for den kategori, er der bestemt heller ikke sparet på noget, der kan du også få alle de velkendte mærker, og i prisklasser alle kan være med på! ♥

 

signatur-blogInstagram: @AmandaSisse
Snap: amandhaggg
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUST SEE BERLIN ♥