JEG FIK 12 I PSYKOLOGI!!!

MY WORK LIFE … <3

Udover William, så er det nok det punkt i mit liv, som jeg har prioriteret allerhøjst de seneste 10 år. Jeg har også lige nu 4 forskellige jobs, som jeg jonglerer rundt imellem. De første er mit fuldtidsarbejde – gennemsnitligt 37-40 timer om ugen, hvor jeg samtidig er ved at videreuddanne mig. Så kører jeg bloggen, hvilket også gerne tager et par timer hver dag – også i weekenderne. Så laver jeg opgaver på bestilling for nogle analyse- og rådgivningsfirmaer, hvor jeg også gerne sætter to timers af til hver dag, og sidst men ikke mindst, har mit job som secret ***.. ja, det må jeg så ikke offentliggøre ifølge kontrakten, men der ligger også en del opgaver, som jeg kan tage ind, når jeg har tid til det. Så hvis jeg laver et lille hurtigt gennemsnit på min ugelige arbejdstid, så kommer vi hurtigt over de 60 timer, nærmere de 70. men de er så fordelt på alle ugens dage. Selvfølgelig er der nogle uger jeg arbejder mindre – og andre hvor jeg arbejder lidt mere. Selv før jeg fik William, har jeg altid arbejdet meget. Jeg kan huske da jeg kom til jobsamtale på det job jeg har i dag, hvor jeg lige var blevet færdiguddannet og i start 20’erne. De var ret imponeret over mit CV. For jeg har altid haft arbejde, siden jeg var 12 år gammel. Som 16-17 årig var jeg med til at åbne en række 7-eleven butikker på kystbanen, og det har altid betydet meget for mig, at arbejde og skabe noget. Men jeg må også indrømme, at det har været med til at skade en del relationer… De fyrer jeg har datet siden William blev født, synes altid i første omgang, at det er super fedt at jeg har det drive, men når de opdager hvor mange timer jeg bruger på det, så ender det altid med at være et problem.. “Kan du ikke bare holde (tidligt) fri i aften?” og jo, selvfølgelig kan jeg holde fri om aften, for 3/4 jobs der bestemmer jeg suverænt selv min arbejdstid, men jo mindre jeg laver, jo færre penge får jeg, og jo færre opgaver bliver jeg tilbudt. – Hvorimod jo mere jeg arbejder, jo flere penge kommer i kassen og så kommer der også endnu flere opgaver min vej, og det flow kan jeg nu bedst lide 😉 .. Det er godt nok også længe siden, at jeg har haft en hel fridag, jeg kan faktisk slet ikke huske hvornår jeg sidst havde det. For når jeg er ude og rejse, så har jeg også altid min bærbar med, og meget arbejde kan jeg klare fra min telefon, bare der er adgang til internet, så på den måde kan jeg altid arbejde, og har derfor ingen undskyldninger for, at holde fri en hel dag 😀

Der har heller aldrig været ét drømmejob for mig, der har altid været en lang række af jobs, som jeg meget gerne vil nå inden jeg stiller træskoene og der er rigtig mange jobs jeg kan se mig selv i, for jeg er altid frisk på at prøve kræfter med noget nyt, og jeg har altid en million ideer til iværksætter projekter ;), -de flyver bare rundt i hovedet på mig 😀
Jeg tror ikke mine forældre har tal på, hvor mange gange jeg er kommet med ideer til investeringer de kunne lave sammen med mig, i alle mulige forskellige brancher 😀
Men altså, ja jeg elsker at arbejde, selvom der også er dage hvor jeg allerhelst bare ville blive liggende i sengen, så er det dét der er med til at udvikle mig, specielt når jeg som nu, videreuddanner mig. Så chancen for at jeg går ned i tid, er nok ikke en realitet lige foreløbig, men jeg prøver så vidt muligt, at holde en nogenlunde balance 😉 ..

signatur-blogInstagram: @AmandaSisse
Snap: amandhaggg
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)

 

 

11 kommentarer

 • Loui

  Hvordan kan man være så lækker 😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid

  Du har altid været en stor inspiration for mig, følger dagligt dine opslag på Instagram og synes du er virkelig sej 💪🏽 Tænker ikke at jeg er den eneste du er en kæmpe inspiration for, så keep up the good work, vi er mange der får glæde af det😀😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna K

  👏🏼👏🏼👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • xxx

  Smuk kvinde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N.

  Business woman 😏🤩😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merle

  Hvor har du fået lavet bryster 😊?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chili

  Hold nu kæft, du bliver jo smukkere år for år 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rodrigo

  Those eyes 😍 Damn girl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Du kan kun blive en bedre mor, af at tænke på og gøre noget godt for dig selv ❤️ Du er en fantastisk mor 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Giiiiirl! You are so gorgeous 🤩🛍🌟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Per

  Waow

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG FIK 12 I PSYKOLOGI!!!