EKSAMEN DENNE UGE!!! - JEG DØR, LIDT..

NUTELLA STAR – OPSKRIFT <3

Vi har et hav af gange eksperimenteret med denne opskrift, både med pizzafyld, kanelsnegle fyld osv. men en af favoritterne er med Nutella 😀
Nu har jeg også en dreng herhjemme, som elsker Nutella 😀 og i weekenden prøvede vi den endnu engang, men I skal selvfølgelig ikke snydes for opskriften. Sooo here we go!

Du skal bruge: 
* 50 g. smør
* 50 g. gær
* 2 dl. mælk
* 2 tsk. salt
* 2 spsk. sukker
* 2 æg (+ 1 ekstra til pensling)
* 500 g. hvedemel
* 200 g. Nutella

How to do:
Du skal starte med at smelte smørret og lune mælken heri. Hæld så væsken over i en skål, og opløs gøren heri. Tilsæt salt, sukker og æg. Ælt herefter hvedemel i lidt ad gangen. Ælt dejen godt igennem og stil den til hævning et lunt sted i 2 timer.
Når dejen har hævet, drysses lidt mel på bordet, og dejen fordeles i 4 lige store dele. Rul dejen ud (en ad gangen) og brug evt. en tallerken til at skære den helt rund, som en pizza bund.
På den første bund, smører du et godt lag Nutella på, stop 1 cm. før kanten.. Så kommer du en ny “pizza bund” ovenpå, og fortsætter til den sidste er på (Denne skal er ikke Nutella på! 😉 )
Nu skulle du gerne have en ‘Nutella lagkage’, med dej på toppen.. Nu skal den skæres til en stjerne… Du kan med fordel bruge YouTube – søg efter Nutella Star, og se så hvordan den skal skæres. Ellers kan jeg prøve at give en forklaring 😉 Sæt en kop i midten af “lagkagen”  og skær ud fra den, 16 lige store stykker – UDEN at ramme midten hvor glasset står, så den fortsat sidder sammen på midten. Derefter skal du sno de 16 stykker rundt, og samle dem, så de bliver til 8 lige store stykker, og nu begynder det at ligne en stjerne 😉 … Hvis det er første gang du laver en, så ville jeg nok lige bruge YouTube, til ‘sno arbejdet’, da de skal vende korrekt. Når den er færdig og klar til at blive bagt, sætter du ovnen på 200grader, pensler den med et æg (eller hvad du nu ønsker) og så skal den bare have 15 min. i ovnen.. BOOOOM SHAGALA! Når du først har lavet én, så er det virkelig sjovt at eksperimentere med forskellige deje og fyld.. – De er så nemme at spise af, fordi du bare nupper en af de 8 snoet stykker, og så ser den samtidig utrolig flot ud 😀

VELBEKOMME <3

 

 

signatur-blogInstagram: @AmandaSisse
Snap: amandhaggg

Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)

5 kommentarer

 • Lily

  Ej den må jeg prøve at lave! 😍
  Den ser virkelig lækker ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg tror den er rigtig god med kanelsukker. Det vil jeg prøve 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • daniel

  Hvor er du god smukke, den må du gerne lave til mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Lækkert 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://hr

  When someone writes an piece of writing he/she retains the thought of a user in his/her mind that how a user can know it.
  So that’s why this post is great. Thanks!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EKSAMEN DENNE UGE!!! - JEG DØR, LIDT..