NUTELLA STAR - OPSKRIFT <3

FASTELAVN I ÅR – KOSTUMET :D

Vi har glædet os så til Fastelavn i år, specielt fordi sidste år blev ødelagt af Corona. OG HERHJEMME ELSKER VI FASTELAVN! 😀
William har heldigvis stadig en alder, hvor jeg må lave kostumerne til ham, og det er det bedste ved hele fastelavn. Vi har som regel længe før, planlagt hvad William skal være. – Og igennem årene er der også blevet konstrueret en hel del fastelavnskostumer. 😀 Det er faktisk en tradition jeg har holdt vedlige, siden jeg var barn, for der lavede min mor altid mine kostumer, og jeg vandt tit for bedste udklædning 😉

Sidste år, da fastelavn blev aflyst pga. Corona, fik William kun sit Halloween kostume på, hvilket slet ikke gav ham samme oplevelse, som når jeg en måned op til, har arbejdet på et projekt til ham 😀 I år, skal han så være det, der var på tapetet sidste år, nemlig en pakke popcorn 😀 Han har selv valgt det, og jeg har allerede en rigtig god ide om, hvordan han kommer til at se ud 😀 (jeg skal nok lægge det færdige resultat ud på blogs & insta, så i kan se hvordan resultatet bliver 😀
Men hvis I er nogle derude, der er friske på at kaste jer over projekt-lav-selv-kostume, kan I se billederne nedenfor, med eksempler på dem jeg har lavet til William gennem årene.

 

En terning – super nem, kræver meget lidt.

En bombe – William elskede den, kræver lidt mere, men også forholdsvis nem.

En slikautomat – Vores yndlings :D, kræver en hel del mere end de andre, men den er faktisk ret nem at lave.

signatur-blogInstagram: @AmandaSisse
Snap: amandhaggg

Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)

3 kommentarer

 • Louise

  Oh my god! Du er seriøst for vild! Gid jeg kunne lave dem😱 elsker slikautomaten!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WOW

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingelise

  Hold da op! Som mormor på 56, og fast læser af dine opslag, jeg har aldrig formået at lave et eneste kostume, så er jeg meget imponeret. Flot Amanda

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NUTELLA STAR - OPSKRIFT <3