PAKKEKALENDER FOR VOKSNE (SINGLER & PAR) <3

REJSER PÅ MANDAG <3

På mandag smutter jeg til Prag med min mor, hendes kæreste og min søster. FUCK hvor jeg glæder mig!
Jeg har lige ligget en uges tid syg med influenza, hvor jeg blev corona testet stort set hver anden dag, og heldigvis var “bare” en ordinary influ..
Så nu hvor feberen er smuttet igen, og jeg kun er lidt snottet og hoster en smule, så er jeg altså bare så klar til at hoppe på flyet og drage på nye eventyr..
Som i måske bemærket, så skal jeg afsted uden Willer. Og mit mor-hjerte sagde i starten at det var helt forkert, at tage på rejse uden min nullermand.
Meeen, jeg trænger faktisk til at komme lidt væk og være alene med min mor og søster, – samt, min mor har 3 børnebørn, og denne tur vi skal på, er måske ikke helt så børne-venlig.
Vi skal på lange vandreture, vi skal ud og opleve arkitekturen, vi skal være kulturelle og måske også ha en lille skid på – man er vel i Prag 😉

Ej, men det ville ikke være en tur for alle de 3 banditter, og i mine øjne er det mere forkert, kun at tage nogle af børnene med. Så efter lidt overvejelse, blev jeg enig med mig selv om, at det måske var meget sundt for mig, at komme lidt ud alene med min mor og søster. Og så er det jo faktisk heller aldrig helt skidt, at være alene med sin mor, uden man har sine børn med. For så er det lidt som om, at man får lov til at føle sig lidt som et barn igen. Det er ikke mig der skal tage ansvar eller stilling til noget, det er min mor der sørger for os på turen. – og som hun selv udbreder det “så er det hende der bestemmer det hele 😉 ” (she wish) 😉

Der skal naturligvis også være tid til shopping, julemarkeder, spa, selvforkælelse – og alt det der følger med… Jeg tæller seriøst timer ned nu 😉

Så Adios Amigos, vi ses i december 😀

 

 

signatur-blogInstagram: @AmandaSisse
Snap: amandhaggg
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAKKEKALENDER FOR VOKSNE (SINGLER & PAR) <3