FÅ 20 % PÅ STRONGERLABEL TRÆNINGSTØJ MM. <3

ET GRATIS SOMMERFERIE GAVEKORT TIL DIG <3 (find det her & brug det med det samme)

Yeeeeash man! Så blev det tid til at uddele gaver til jer igen.
Denne gang, er det en i alle – samt jeres børn (og faktisk hele familien) kan få glæde af. 😀

Det er nemlig en kode der giver jer hele 45 dages gratis lyd & e-bøger hos Nextory det er det perfekte break til ferien, hvis man har brug for at lytte til noget på vejen til ferien, nede ved poolen, eller som jeg selv bruger det meget til, når jeg går mine lange turer & når jeg er ude i haven (specielt i min hængekøje, kan der nemt flyve et par timer afsted 😉 ) og jeg elsker, elsker, elsker en go krimi – og hvis oplæseren samtidig er fantastisk og indlevende i historien, så bliver man hurtigt revet med 😀
Der er særligt én oplæser, faktisk fra en af de bogserier William lytter til – den serie der hedder “Danmarks Historie for børn”, som starter fra 2000 år tilbage og bevæger sig langsomt op mod 1900 tallet, i takt med at man kommer længere og længere i serien (der er en del bøger 😉 ) men den oplæser, er fuldstændig medrivende og indlevende fra start, hvilket jeg også tror har været med til at gøre, at William er så begejstret for den – og jeg synes faktisk også den er ret spændende 😉

Hvis det også er hele familien der vil lytte med hjemme hos jer, så kan i ved tilmeldelsen hos Nextory oprette et familie abonnement (STADIG 45 DAGES GRATIS 😉 ), så hele familien kan lytte med fra starten, og I kan lytte på samme tid – som du sikkert allerede kender det fra f.eks. netflix & flere af de andre udbydere hvor man har sin egen profil og så ekstra profiler til de andre i familien 🙂 

BRUG KODEN “ROSE34” ELLER HOP DIREKTE IND HER OG OPRET DIG MED DET SAMME, SÅ DU KAN NYDE 45 DAGES GRATIS LYD & E-BOG <3

Lidt stemningsbilleder, fra de ture hvor jeg har brugt min rabatkode flittigt 😉

-Pist, du kan også finde Nextory på instagram 😉 

 

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Nextory

#Reklame #Nextory #Nextpage @inmixagency 

 

 

 

 

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ 20 % PÅ STRONGERLABEL TRÆNINGSTØJ MM. <3