ET GRATIS SOMMERFERIE GAVEKORT TIL DIG <3 (find det her & brug det med det samme)

EN UGE I ÅRHUS

Juuuubi, Så er William hjemme igen, efter 10 dages hygge i Århus hos sin morfar 😀
Det er så berigende, at William har et fantastisk forhold til alle hans bedste forældre, og det var også rigtig dejligt for mig, at jeg kunne sende ham trygt afsted og vide at han er i de bedste hænder, imens jeg alligevel skal på arbejde 🙂 og der var vist heller ikke chance for at han ville komme til at kede sig i Jylland  – for morfar havde planlagt et spændende program, som blandt andet bød på en tur i luksus sommerhus med indendørs pool & spa, samt en tur i Fårup sommerland. Og så er William også ret så glad for morfars hund Bulder 😀 Samtidig kunne jeg i ro og orden få arbejdet en masse, og samtidig gjort lidt lækkert ved Williams værelse. 😀
Men da han så kom hjem var jeg overvældet af glæde, fordi jeg havde virkelig savnet den lille krudt banan, og jeg tror faktisk også, at han lidt havde savnet mig, selvom han måske ikke helt havde tiden til det 😉 Hver gang jeg ringede, havde han i hvert fald sjældent tid til at tale med mig særlig længe af gangen, og det er jo blot endnu et bevis på, at han har haft det fuldstændig fantastisk <3 🙂  Nu skal der så blot knokles et par uger mere, og så er det min tur igen, til at have ferie med William 😀 <3

 

signatur-blogInstagram: @AmandaSisse
Snap: amandhaggg
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

4 kommentarer

 • Louise

  Han er så smuk en dreng. Hvor er det vildt han allerede er 10, jeg har fulgt med hos jer fra starten og sikke en udvikling 😍 you go Girl🌟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingelise

  Sikke en flot dreng du har dig 😊 har fulgt jer fra starten og han har altid været min yndlings deltager, håber det går jer rigtig dejligt 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingrid

  Du er godt nok en smuk kvinde Amanda, utroligt du stadig er single

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petra

  Hvor er William blevet stor, og hvor er han smuk den dreng 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET GRATIS SOMMERFERIE GAVEKORT TIL DIG <3 (find det her & brug det med det samme)