GIVE AWAY - VIND EN FLIPPY <3

VINDEREN AF INSTAGRAM KONKURRENCE & BOGANMELDELSE AF BOGEN ‘KUNSTEN AT VÆRE FUCKING LIGEGLAD’ <3

Jeg har den seneste uges tid, kørt en giveaway på bogen ‘Kunsten at være fucking ligeglad’, som jeg selv har et eksemplar af. 😀 Det er en virkelig god og inspirerende bog, som sætter fokus på de rigtige prioriteringer i livet, og hvad man skal være ‘fucking’ ligeglad med 😉 
En alle tiders bog at gå 2021 i møde med. Jeg har i mellemtiden selv læst den, og vil derfor gerne dele min mening om bogen med jer. For jeg synes virkelig den er fed og der er intet at sige til, at den i 3 år har været på New York Times bestsellerliste 😀 ! Men først, skal vi have fundet en vinder af konkurrencen på Instagram og det blive Line D. KÆMPE STORT TILLYKKE! Du vil blive kontaktet på Instagram af mig, så hold øje i beskeder 🙂 <3 

Og nu til alle jer, som også ønsker at kaste sig over den 😀 Det er en selvhjælpsbog ud over det sædvanlige, den er gennemført på alle fronter, og giver en værktøjer med, som man selv kan bruge videre i livet. Den hjælper én til at se tingene i et andet lys, og giver nogle geniale metaforer for at komme med eksempler i den virkelige verden. Det er ikke en bog der hjælper dig til at komme udenom alle de problemer livet er fyldt med, den hjælper dig tværtimod til at se problemerne i øjnene på den bedst mulige måde. Jeg vil meget gerne lige dele bagside teksten med jer, – for som resten i bogen, er den også lige spot on! 
“Er du også dødtræt af selvhjælpsbøger, der fortæller dig, at bare du er glad og positiv, så skal det nok gå alt sammen?
I Kunsten at være fucking ligeglad finder du den stik modsatte tilgang: Livet er fyldt med problemer, og du slipper aldrig for dem.
Kunsten er at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig. Du er nødt til at vælge, hvilke problemer du vil have i dit liv, og hvilke du bare vil springe op og falde ned på. “

Du kan finde bogen hos Forlaget Memoris – klart den bedste bog at starte et nyt år med <3

 

 

signatur-blogInstagram: @AmandaSisse
Snap: amandhaggg
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY - VIND EN FLIPPY <3