Lav dine egne lækre brændte mandler på 5 minutter :D - Verdens nemmeste opskrift!

JULEN 2020 FOR OS <3

HURRA!!!! I år er det nemlig min tur, til at holde jul med William igen. 😀 Sidste år, prøvede jeg for første gang, at holde jul uden William – og det var da den mest røvsyge juleaften nogensinde. (Sorry mor) <3.
For min mor gjorde virkelig alt for at jeg fik en god aften, havde købt ekstra gaver til mig og kræsede om mig med alt det bedste ved julebordet, anyhow det var bare slet ikke det samme, som når man har ens børn med sig til at fejre så vigtig en dag <3
Jeg glæder mig derfor endnu mere til at skulle holde jul med ham i år. Og ikke nok med det, så har jeg også min niecer i år. Hvilket betyder at jeg har “alle mine børn” hos mig. 😀 Og som om det ikke var lækkert nok, så har jeg også fået overtalt min mor til at arrangere julen for os – og lægge hus til. For min mor synes nok lidt, at min søster og jeg burde ta’ stafetten – Hvilket jeg også har prøvet. Men min mor har et dejligt stort hus, med gæsteværelser og senge nok til os alle sammen, så personligt, synes jeg at det er aller hyggeligst at holde hos min mor (så får jeg jo også lov til at være barn lidt endnu 😉 ) Men der er bare intet bedre end når selve aften er slut, at vi ikke alle skal pakke sammen og finde hjem. Vi tager bare et værelse hver i stedet, og så vågner vi sammen og spiser morgenmad 1. juledag. <3 Det er en perfekt jul for mig 🙂

Så det er med stor spænding, at jeg ser frem til julen i år. Og så er det bare med at få gjort alt balladen klar december måned 😉 Here we go’ with lots of love <3


Instagram: @AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
Snapchat: Amandhaggg

1 kommentar

  • scnlog

    I am in fact thankful to the owner of this site who has shared this fantastic post at here.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav dine egne lækre brændte mandler på 5 minutter :D - Verdens nemmeste opskrift!