JULEN 2020 FOR OS <3

GIVE AWAY – VIND EN FLIPPY <3

Juuuhu, så kan du vinde en ekstra cool ‘efter-julegave’ til dig selv, eller en du holder af. Kan du huske fidget spinner? 😀 – Altså den dér helt unikke hvermandseje gadget  i 2017, som alle rendte rundt med, i alle aldre?
Nu er der så kommet det helt nye på markedet, nemlig en Flippy, som kan fås i 2 forskellige design (se udvalget her), og kan lave mange forskellige tricks. Det kræver godt nok lige lidt øvelse, men William og hans nye Flippy har været fuldstændig uadskillelige siden han modtog den 😀 – Så den er nok også lidt vanedannende. 😉 Men det der gør den anderledes fra fidget spinner – og som jeg personligt er vild med, er at du kan lave rigtig mange forskellige tricks med den, og ikke bare kører den rundt og rundt, det bliver man nok ret træt af i længden, og det kræver netop også lidt øvelse og tålmodighed før man bare kan give den gas på samme måde, som man kan se på videoerne med Flippy🙂 Derudover er de jo også gode som stressreducerende og har en meditativ effekt når man sidder med dem.

Du har lige nu muligheden for at vinde én af de cool Flippy, til dig selv eller til en du holder af 😀 Alt du skal gøre er at følge @Flippydk på instagram #nemt <3
Du må også meget gerne kommentere indlægget, men bestemt intet krav for at deltage. 🙂
Hvis du er den heldige vinder, får du selv lov til at vælge hvilke design & farve du ønsker <3
Vinderen vil blive kontaktet & offentliggjort mandag den 28. december 😀 Held & lykke!!!

Udover den fede giveaway, har jeg fået lov til at dele en rabatkode med jer – som giver hele 10% på alle ordre bestilt inden medio januar 2021. Brug rabatkoden: amandasisse når du bestiller på Flippy.dk <3


*Sponsoreret indlæg*

signatur-blog
Instagram: @AmandaSisse
Snap: amandhaggg
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEN 2020 FOR OS <3