BOGANMELDELSE 'NORDSJÆLLANDS UKRUDT' ET MESTERVÆRK UDEN LIGE <3

SENDT HJEM TIL CORONATEST

I sidste uge, blev William ringet hjem fra skole, da han skulle have været i nærkontakt med en der havde Corona. Hvilket betød at både William og jeg skulle have taget en test, før vi kunne komme i skole & på arbejde igen. Heldigvis har jeg dog mulighed for at arbejde hjemmefra, så på den måde, går det ikke så meget udover mit arbejdsliv. Men ingen af os var syge eller havde symptomer på Corona. Men så var det tilbage til hjemmeskole & hjemmearbejdsplads, indtil testene var i hus – og negative vel & mærke.

Det gik ikke så nemt med at bestille tid på coronaprover.dk virker. Vi har tidligere prøvet at få taget test, tilbage i august, men der fungerede det som en slags ‘walk in’ uden tidsbestilling – og det gik super nemt. Men det skulle vise sig at være noget af en udfordring for mig, at bestille tid, til både William & jeg, samme sted, samme dag – og gerne samme tidspunkt. Faktisk var det ‘bedste tilbud’ vi kunne komme frem til, et testcenter der ligger 20km. fra vores bopæl, og så kunne jeg få to forskellige dage – det gav jo absolut ingen mening, og jeg måtte ringe til Region Hovedstaden, for at få dem til at få os ind samme dag, i samme testcenter. Men puha, så var det på plads. Vi fik en tid dagen efter, og det gik også super fint – William var dog en del sejere til det, end mig til det 😉 Men jeg var ikke videre nervøs for om vi egentlig havde Corona, for vi havde jo ingen symptomer. Hverken William eller jeg er i risikogruppen, så jeg har heller ikke som sådan, været bange for at få det, jeg har egentlig mere tænkt på det som at ‘få det overstået’. Men jeg må indrømme, at de der eftermen folk har berettet om, der tidligere har været ramt af Corona, har fået mig til at ryste liiidt i bukserne over det. Men heldigvis viste begge test, at vi ikke havde Corona 😀 so good to go from now

 

signatur-blog
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOGANMELDELSE 'NORDSJÆLLANDS UKRUDT' ET MESTERVÆRK UDEN LIGE <3