OPDATERING PÅ KÆRLIGHEDSLIVET

EN UGE UDEN WILLIAM

I går tog William afsted på sommerferie til sin morfar i Århus, og kommer først hjem om en uge. Jeg ved hvor meget han har glædet sig, for han har et rigtig tæt forhold til sin morfar og har de har brugt meget tid sammen, siden han blev født – og jeg er slet ikke i tvivl om, at han kommer til at hygge sig helt vildt. Men jeg savner ham altså allerede 😀 Jeg er jo heller ikke vant til at undvære ham så længe af gangen. Men han får en uge fuld af eventyr, de skal blandt andet i LEGO land, hvilket jo lige er i Williams ånd, da han er den største LEGO fan jeg kender. Han fik da også julelys i øjne og dansede rundt, da hans morfar fortalte at han havde købt billetter. Jeg er virkelig også meget glad og taknemmelig over, at William har et rigtig tæt forhold til alle hans bedste forældre, på begge sider. Han har mange minder med både farmor, farfar, mormor & morfar. For alle har været en stor del af hans liv og har givet ham en masse oplevelser igennem årene. Jeg havde selv et tæt forhold til min mormor, som boede meget langt væk fra os. Men jeg ville selv ønske at have haft et tættere forhold til mine bedste forældre. Derfor er jeg rigtig glad for, at William har det. Det er så dejligt at se <3

Så imens Willer lige tager en uges ekstra sommerferie, så må mor ud og knokle 😉 Til gengæld har jeg også glædet mig til (hvis man må være så ærligt at sige det højt 😉 ), at jeg kan have en uge med spontane aftaler, lave lige den aftensmad jeg har mest lyst til, og generelt bare have en uge uden alt for meget planlægning 😉 Det bliver ret sjovt at prøve igen.

 

signatur-blog
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

 

8 kommentarer

 • Caroline

  Husk at nyd det smukke, du fortjener en pause.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilli

  Mine børn er også tætte med deres bedste forældre, så kan godt forstå det betyder meget for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P.

  Han er godt nok blevet stor og virkelig smuk dreng. Hvor gammel er han nu? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Du er sku lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marc

  Vil du med på date?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ณัฐนินท์ ธรรมวิทย์เมธี

  If some one needs to be updated with most recent technologies afterward he must be go to see this website and be up to date every day.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ano

  Du er en kæmpe inspiration. Den bedste mor i hele de unge mødre serien. Jeg er stor fan afdig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPDATERING PÅ KÆRLIGHEDSLIVET