VI STIKKER AF, OUR SECRET ESCAPE

9 ÅR, LIGE OM LIDT – SÅDAN BLIVER HAN FEJRET I ÅR <3

Puha, om under en uge bliver William 9 år – det er lidt for sindsygt, for jeg føler mig slet ikke 9 år ældre selv, og jeg føler på ingen måde, at det er sååå længe siden jeg fødte ham. But time don’t lie.. Og det skal selvfølgelig fejres med et brag af en fest – eller så meget fest vi nu kan få i år.. 🙂

William plejer hvert år at holde børnefødselsdag, men den er naturligvis strøget i år, til gengæld har vi aftalt, at han så får lidt ekstra penge (en del af de penge vi skulle have brugt på dagen).
På selve dagen bliver han fejret som han plejer, og dog… Jesper kommer om morgen og er med til at vække ham – hvor William har bestilt pandekager med is & nutella til morgenmad 😉 (den er stensikker hvert år 😀 )
De må jo desværre ikke dele ud på skolerne endnu, – og det er faktisk noget af det han har ærgreret sig mest over, fordi jeg havde lovet ham, at lave en vanvittig kage til ham i år, som vi havde købt ind til og som han havde glædet sig til at dele ud. Men det må vente.. Han plejer at få lov til at vælge en restaurant vi skal ud på, hvilket jo ikke er muligt i år, men i stedet har han fået lov til at vælge lige det mad han ønsker – og de fleste restauranter bringer jo heldigvis ud.. Men William har valgt at vi skal have bøffer fra slagteren på Weberen, med salat & kartofler, jeg er meget tilfreds med hans valg 😉 Så på selve dagen, bliver det blot os 3.

Familien kommer og fejre ham, en af de kommende weekender efter fødselsdagen, som han også er vant til, men desværre er det ikke alle der kan komme. Vi har flere i familien, som er i risikogruppen, og derfor selvfølgelig ikke skal risikere at blive syge for at komme til hans fødselsdag.. William er meget, meget forstående omkring situationen. For det er selvfølgelig okay at være ærgerlig over, at ens fødselsdag ikke lige bliver som den plejer, og der ikke kommer så mange som der plejer, men det her kommer til at ramme så mange mennesker, og der er nok ingen børn der får en fødselsdag som de plejer lige i år, konfirmationer der skal rykkes, studenter der ikke kan komme ud og køre vogne – yah, you name it. Altså, jeg mener, så er det jo “bare” en fødselsdag.. Og worst-case, hvis enten William eller jeg skulle gå hen og blive syge, så bliver vi jo nødt til at rykke hans fødselsdag til vi er helt raske igen.. Så, han er indforstået med, at vi ikke rigtigt kan vide os sikre på, hvordan det helt kommer til at blive i år, men en ting er sikkert.
Han får en/to fødselsdage, og vi sørger for at få det aller bedste ud af situationen, så det bliver uden tvivl en rigtig god dag alligevel. Men når man er barn, så betyder ens fødselsdag jo også bare alt, og der er virkelig lang tid til, at der er gået et helt år 😀

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

8 kommentarer

 • Lilli

  Hvor er han blevet stor. Har fulgt jer lige fra starten og du er den bedste i hele den serie, du har virkelig gjort det godt. Hilsner fra Langeland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenni

  Stort tillykke til ham med dagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Tillykke William

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Tillykke William

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilly-May Jones

  Jeg har fulgt med siden i startede i de unge mødre, og følger også med på din Instagram. Du er en rigtig god mor for din søn. Du har udviklet dig så meget, og du er klart den bedste der har været med i hele serien. Tak for de 9+ år vi har måtte følge jer og stort tillykke til William

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  forsinket tillykke med ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kan du ikke snart lave et indlæg om hvornår du har tænkt dig at finde en kæreste?
  Hilsen Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petra

  Stort tillykke med dagen William! Det skønneste barn i hele de unge mødre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI STIKKER AF, OUR SECRET ESCAPE