DET FÅR VI TIDEN TIL AT GÅ MED - INSPIRATION TIL UNDERHOLDNING FOR DIG SELV & BØRNENE

WILLIAM BLIVER 9 ÅR OM EN MÅNED!

Okay, okay, okay…. Jeg ved godt at man siger, at når man får børn, så går tiden bare stærkere – det er jeg helt med på. Men det er virkelig vildt, at jeg har en dreng på snart 9 år… Jeg føler mig altså ikke 9 år ældre, men sygesikringsbeviset lyver desværre ikke, til næste år bliver William 10, og jeg…. jeg bliver 30!! Jeps… WHAT THE FUCK! Deet er sjovt at man stadig kan huske de fleste detaljer fra fødslen, selvom der er gået så mange år.

Og selvom jeg synes der ikke er gået så mange dage, siden jeg lå med en lille nyfødt William, så er der jo sket utrolig meget på de år. Jeg fik gennemført min uddannelse, fik fast arbejde & vi er flyttet i hus, for blot at nævne nogle af de ting der er sket. William er blevet så selvstændig og selvkørende. Han er så energisk og nysgerrig på verden – og jeg er vild med det! Han er fagligt en utrolig dygtig dreng, som er det mest lærenemme menneske, jeg nogensinde har mødt.

Nu er vi godt nok i en coronatid, og William håber virkelig på at det snart er ovre, blandt andet så hans fødselsdag lige når at blive reddet, og ikke skal udskydes 😉 <3 Håber I alle derude har det godt, og husk at passe ekstra på hinanden og mind hinanden om al det positive i denne svære tid <3

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

6 kommentarer

 • Lee J

  Kære Amanda
  Sikke en smuk dreng William er, hans øjne stråler af glæde, ham kan du godt være stolt af
  Hilsner en stor fan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tomas

  Hvor er han blevet stor og du er kun blevet smukkere og smukkere med årene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Han er heldig med en mor som dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ano

  Hvor er han lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Du kan sagtens være stolt af dit arbejde amanda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  JEG ELSKER DIG AMANDA!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET FÅR VI TIDEN TIL AT GÅ MED - INSPIRATION TIL UNDERHOLDNING FOR DIG SELV & BØRNENE