WHAT ABOUT THE LOVE LIFE.... ?

ALLE DE GODE TING VED AT VÆRE BLEVET ÆLDRE – 10 ÅRS TILBAGEBLIK

For præcis 10 år siden, var jeg 18 år – og havde ingen idé om, at jeg 8 måneder senere ville sidde hos lægen med en positiv graviditetstest, som ville ændre mit liv for altid.
Det er så sjovt at tænke tilbage på alle de følelser og tanker jeg havde før jeg fik William – jeg kan huske det som var det i går, jeg skulle i hvert fald aldrig nogensinde have børn. Det vigtigste i mit liv, var mine veninder, min mobil og verden drejede sig stort set kun rundt om mig… Jeg var også utrolig usikker på mig selv, specielt også de første år som mor, det ved jeg ikke om er en normal følelse som førstegangsfødende, men det var så vigtigt for mig de første år som mor, at vide jeg gjorde alt rigtigt, jeg ville så nødig ødelægge det her lille fantastiske menneske som jeg havde fået ansvaret for. – Det ønsker jeg selvfølgelig heller ikke i dag, men jeg var meget mere usikker i mine valg. Nu hvor jeg er blevet ‘mere voksen’, i hvert fald i følge cpr-registret, så er jeg meget mere sikker på mig selv. Jeg ved hvad jeg vil, jeg ved hvad jeg fortjener, og jeg er bedøvende ligeglad med hvad andre tænker om mig, det er naturligvis vigtigt for mig, at mennesker jeg holder af, synes jeg er et dejligt menneske, men hvad andre synes kunne ikke rage mig mindre.

Jeg har også skåret en del af mine venner fra efter jeg fik William. Dengang var det vigtigt for mig at have en kæmpe omgangskreds, massere af venner omkring mig hele tiden. I dag er det mere vigtigt for mig, at have tætte relationer, heller få nære venner end mange bekendte. Jeg er også blevet meget bedre til at læse mennesker, og se hvem der er gode for mig, og hvem jeg skal sortere fra hvornår. For vi udvikler os heldigvis hele livet, så det kan være sundt for alle parter at tage deres relationer op til overvejelse af og til. Jeg har fortsat beholdt mine aller bedste venner fra før jeg fik William, men det er også mennesker jeg har kendt næsten hele mit liv og som virkelig gør noget godt for mit liv. Så har jeg naturligvis også fået nye relationer med tiden, som er blevet til rigtig gode venskaber. Men det jeg mener er bare, at jeg også med alderen kan mærke, at jeg er blevet meget bedre til at fjerne folk fra mit liv, som ikke er gode for mig. Hvor jeg førhen nok nærmere var en ‘tryghedsnarkoman’ som hellere ville beholde det jeg havde, end at give slip på noget der var dårligt for mig.

Så har min tøjstil også ændret sig radikalt, men det er nok også en hel naturlig udvikling med tiden 😉 Der er sket meget på de 10 år, men noget af det jeg er blevet rigtig god til, er at være god ved mig selv, jeg ved hvad jeg fortjener, jeg er god til at sætte mig mål – sætte en tid på og så sørge for at realisere det. Som da jeg ville gå aktivt igang med at finde et hus til William og mig, der gik ½ år, så havde jeg både pengene og huset klar. Jeg ville have min uddannelse færdig – og jeg gjorde det. Jeg ved hvad jeg er i stand til, og jeg tror på mig selv, for jeg elsker mig selv – og det er nok noget det aller vigtigste jeg har lært om mig selv på de 10 år <3

 

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

 

Prøv øjenbryn og vippeserum fra Revitalash – det hjælper med at styrke hårenes struktur og gør både bryn og vipper mere tætte.

11 kommentarer

 • Mille

  Du har gjort det godt Amandha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  du kan virkelig være stolt af dig selv amanda sisse. Du er et stort forbillede for mange

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line m

  Du kan med go grund være meget stolt af dig selv. Et kæmpe forbillede for din generation. Godt gået Amandha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik

  fantastisk skrevet søde . du har opdraget en fantastisk dejlig skøn knægt . du kan være stolt af dig selv samt Willam. be safe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jill

  Du er den mest fantastiske mor. Du har god grund til at være stolt af dig selv.har STOR respekt for ALT du har gjort.du er bare så sej. KÆMPE knus til jer 2 fra en gammel mor krage på 43 år med 3 børn❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gina

  Du er så sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marc

  Du er satme en frækkert 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Du har udviklet dig meget på de år, og det har været en fornøjelse at følge med.
  Hilsen en stor fan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Fuck du er hot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mohammed

  Kan man date dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Riber

  Du har gjort det godt Jeg har fulgt dengang du var med i mødrene

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT ABOUT THE LOVE LIFE.... ?