VERDENS NEMMESTE BANANKAGE/MADPAKKESNACK - KUN 2 INGREDIENSER

MIN NYTÅRSAFTEN 2020 <3

I år skal jeg holde nytårsaften med William!!! Juuuubi! 😀 Godt nok har jeg holdt nytår med William stortset hvert år, udover sidste år, da han var med hans far og jeg havde andre planer  🙂 .
Men Jesper & jeg plejer faktisk at være gode til, at holde nytår sammen – sammen med William selvfølgelig, hvilket vi også skal i år. Udover os kommer min søster, hendes kæreste, deres børn og muligvis et par veninder. Det skal nok blive et brag af en aften. Min mor (verdens sødeste kvinde) har sponsoreret en lækker guldflaske med champagne til de voksne, samt 2x børne champagne til vores krudtugler. <3 Men udover det, og måske lidt vin, så plejer der ikke at komme alkohol på bordet når der er børn med nytårsaften. Så er det en BØRNEFEST med alkoholfrie drinks 😀 <3

Jeg kan mærke på William, at han sætter så stor pris på, at han kan have både sin mor og far ved sin side, på sådan en dag. <3 Sidst vi alle holde nytår sammen, for 2 år siden, tog vi i tivoli og bagefter ud til min søster. Men i år er rammen sat i vores hus, og den skal ikke ha for lidt. Fordelingen af festlighederne er også lige i vores ånd, kvinderne står for maden, pynt og underholdningen – mændende står for al krudtet 😉
Jeg tænker at lave et langbord med buffet af en masse forskellige slags kød, salater, kartofler, brød mm. og stille nogle bordgrille op, så man selv kan stege kødet – det plejer at gå rent ind både hos børn & voksne. Desserten har jeg ikke helt på plads endnu så det er godt der er et par dage, og så har William ønsket at vi holder en ‘guld&sølv’ fest, så må se om jeg kan få temaet til at passe.
Når jeg i år ikke skal holde julen med William, er det bare ekstra vigtigt for mig, at nytårsaften bliver uforglemmelig 🙂 Jeg glæder mig allerede <3

Relateret billede

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

6 kommentarer

 • Gerda

  Hvor er det dejligt at se et forældrepar der kan enes trods i er gået fra hinanden. Det kunne mange lære af. Keep up the good work

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mads K

  Ønsker jer en rigtig glædelig jul og godt nytår smukke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MJ

  Rigtig godt nytår babe, håber vi ses mere i det nye år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Kris

  Rigtig godt nytår til jer smukke.
  Dejligt at høre at i kan holde den aften sammen for Williams skyld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter

  Godt nytår til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge Lise

  Du viser dig som et godt eksempel for din søn, håber I havde en god nytårs aften alle sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS NEMMESTE BANANKAGE/MADPAKKESNACK - KUN 2 INGREDIENSER