VORES FERIEKALENDER

INTERVIEW MED UDE OG HJEMME

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at William og jeg stoppede med at deltage i programmet De Unge Mødre. Der er kommet en hel masse nye deltagere til, kan jeg se.
Men jeg har desværre ikke fået set særlig meget af selve programmet, da jeg simpelthen ikke har haft tiden til det. Men her forleden, blev jeg kontaktet af en journalist, der ønskede at lave en opfølgende artikel om os.
Det svarede jeg naturligvis ja til, og jeg synes faktisk også, at det blev til en rigtig fin artikel. Der er jo sket så sindsygt mange ting i vores liv, siden William blev født. Jeg blev færdiguddannet, fik et arbejde, vi flyttede i hus, været ude og se verden et par gange. Jamen altså, selvom jeg ikke altid synes der sker så meget i vores liv, så kom det lidt i perspektiv efter snakken med journalisten, for jeg kunne pludselig se bedre, at der selvfølgelig var sket en hel masse. William har godt nok ikke fået et slæng af søskende, bevares, men de ting praktiske ting jeg ønskede for vores liv, er faldet rigtig godt på plads.
Så følg med i denne uge, for der er vi med i bladet – og sikke et dejligt billede der er kommet ud af det 😀

 

Credit til Fotograf: Thomas/Ude & hjemme

 

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES FERIEKALENDER