INTERVIEW MED UDE OG HJEMME

INDRETNINGSTIPS I VORES NYE HUS <3 – I SAMARBEJDE MED BGANORDIC

#Reklame for BGA Nordic

Nu hvor vi er flyttet i hus, kommer det nok ikke som den helt store overraskelse at indretningen, helt klart var en af mine allerstørste og vigtigste projekter i den fase.
Stort set det meste er på plads, vi fik købt en helvedes masse nye møbler da vi flyttede ind, det skulle være som en “ny & frisk start” og ja, vi er faktisk ikke helt færdige, med alt det vi gerne vil have lavet.
Men altså, Rom blev jo heller ikke bygget på én dag 😉 .. Men jeg har til gengæld lavet mig en lang ønskeliste, med ting vi skal have købt ind, og en af de steder der går igen på min ønskeliste er BGAnordic, de har et stort udvalg af super flotte spejle (se her), som klart ville sætte et prik over i’et, på flere af vores rum herhjemme. Desuden kan man bestille spejle efter mål på siden, så hvis man har et specifikt ønske, kan man selv gå ind og lege med de forskellige designs og få en pris med det samme – så nice <3
Billeder er også noget vi mangler at få på en del af væggene herhjemme, og det er bestemt ikke fordi jeg mangler billeder, jeg har nærmest et minilager ude i skuret. Men tænker at nye rammer ville gøre underværker, så jeg kan sammensætter billederne på en hel ny måde, og som er med til at give billederne et nyt udtryk. Rammer kan man også bestille fra BGAnordic (se det store udvalg her) De har så mange at vælge imellem, at det helt sikkert ikke bliver nogen nem opgave at vælge 😀 og hvis man ikke lige selv ligger inde med et mindre lager af billeder, så kan man også finde fine nye posters derinde. De har faktisk rigtig mange søde ting, til lige at pifte hjemmet ekstra op, og skabe små lækre detaljer.

Jeg har nedenfor samlet en række af de ting, som klart lægger højst på min ønskeliste.
Se lige de spejle 😀 – Specielt de der “Hollywood” spejle med lys i siderne, dé er bare de bedste makeup spejle man kan eje på toilettet. Min mor har nemlig en af de udgaver, som jeg har forelsket mig i 😉

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERVIEW MED UDE OG HJEMME