JEG VAR TIL CLAIRVOYANCE

WILLIAM SKAL HAVE NYT KÆLEDYR :D <3

I morgen er min sidste arbejdsdag, og så skal jeg nyde to uger i selskab med min lille krudtugle <3 Dog deler jeg ham med hans far, så nogle dage, skal jeg også nyde med damerne 😉
Meeen, det vigtigste William har set frem til i denne runde af vores sommerferie, er at han skal have et kæledyr. Faktisk har han selv sparet op siden jul, fordi han så inderligt ønskede sig det, og nu har han penge nok 🙂
For et par år tilbage kan I måske huske, at William og jeg havde vores kat Bella, Williams nummer 1. <3 Jeg har vitterligt aldrig set et barn være så glad for dyr, eller et menneske i det hele taget. Altså jeg må ikke engang slå en myg ihjel foran ham, uden jeg får en skideballe fra den anden verden. Det værste han ved er børn der træder på snegle med vilje, eller løber og skrammer fuglene, han kan blive så tosset når han ser det.
Så vores kat, var virkelig hele hans verden. Derfor var det også med stor sorg, da vi måtte af med hende, grundet at jeg havde udviklet katteallergi. (læs mere her). Derfor er jeg heller ikke et øjeblik i tvivl om, at han vil passe mindst lige så godt, på dette dyr.

William har sparet sammen til en sød lille Skægagame. Jeg har selv, som barn, haft en hel del krybdyr, og ved derfor en masse om blandt andet denne art. Derfor var mine klare anbefaling til ham, også at det skulle være sådan en slags, i stedet for en slange. Da han vil få meget mere glæde af denne. Vi har efterfølgende været ude og kigge på den slags, og William blev ellevild ved første øjekast, derfor aftalte vi, at når vi havde ferie sammen igen, kunne vi tage ud og købe den. Hvilket er nu 🙂 Han har sparet godt 4.000 kr. sammen på det halve år, gemt alt fra julegaver, fødselsdagsgaver og lommepenge. Han havde dog nogle af pengene med på ferien til Mallorca, men ellers havde han lagt til side, så han havde til dyret. Jeg er skide stolt af at han er så god med hans penge, når der virkelig virkelig er noget han ønsker sig, så rører han ikke en krone før det er lykkes 🙂 Beundringsværdigt.

Men her kan I set et billede af hvordan den slags firben ser ud, og så må jeg smide et nyt indlæg op, når vi har hentet Williams på onsdag 😀
Den William skal have er kun 14 dage gammel, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at den bliver væltet i kærlighed herhjemme <3


signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG VAR TIL CLAIRVOYANCE