WILLIAM SKAL HAVE NYT KÆLEDYR :D <3

VORES FERIEKALENDER

Nu er vores to ugers ferie skud igang – Jabadabadooooooo 😀 <3
Vi holde en uge i juni, hvor vi var på Mallorca, så derfor var der kun lige to tilbage til os. Men vi har godt nok glædet os 😀 For at få mest muligt ud af ferien, har jeg lavet en feriekalender for William og jeg, så kan han også kigge på den, og se hvilke ting vi skal, hvilken dag – For der kommer alligevel til at ske en del 🙂

Jeg har prioriteret at vi også skal have nogle “nattøjsdage”. Hvor vi ikke skal andet end at sove længe, spise, se fjernsyn og “være slidte” :D, William elsker nattøjsdage, og det gør jeg sådan set også, for der er absolut ingen forventninger til en. Men vi skal også ud og købe Williams nye kæledyr (se her), vi skal have besøg af (næsten alle) Williams bedste forældre til en barbecue&pool aften <3, Vi skal på besøg hos min mor, og i Bonbonland.
Vi skal faktisk også en tur forbi Glyptoteket. William elsker at komme på museum, og har spurgt ind til Glyptoteket, så det har jeg lovet ham, at vi skal se. William skal også være hos sin far en del af dagene, hvor jeg så skal hygge med damerne <3 Så jeg er ret sikker på, at de to uger desværre kommer til at gå ualmindeligt hurtigt :/ – og vi kommer nok til at hygge os så meget, at vi har brug for ferie fra vores ferie 😉signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WILLIAM SKAL HAVE NYT KÆLEDYR :D <3