LIVE I MORGEN FORMIDDAG PÅ INSTA!

JEG VAR TIL CLAIRVOYANCE

Hello Peeps,
Det kommer jo nok ikke som nogen større overraskelse, at jeg er ret vild med det spirituelle. Det har man nok gennem årene regnet ud efterhånden 😉 Så som jeg har prøvet så mange gange før, så har jeg lige været forbi en Clairvoyant, da jeg havde et par ting, som jeg gerne ville have på plads i mit liv, og ting jeg havde brug for at få svar på. Jeg ser Clairvoyance lidt lige som, at huske at gå til lægen, bare med lidt mere “life-coaching” indeover.
Det handler om at være sund, indefra og ud. Og selvom der sikkert er mange der synes det er noget pjat, og sikkert spild af penge, så har jeg jo selv oplevet gennem årene, at det har gjort en enorm forskel for mig. Og alle de ting som indtil videre er blevet sagt, har jo været sandt.

Nå men til sagens kerne, selvom jeg ikke har lyst til at udlevere alle mine inderste tanker og hemmeligeheder, vil jeg selvfølgelig gerne lige dele lidt med jer, særligt ét godt råd, tænkte jeg at der sikkert var mange kvinder (og måske også mænd) som kunne få gavn af – så hold fast og sug til dig.. 😉 Det er så dejligt, at hun kan få  mig til at se tingene fra flere sider, jeg ikke selv havde overvejet – og giver generelt nogle virkelig brugbare råd med på vejen. Vores snak handlede om mange forskellige aspekter af mit liv, men vi rundet naturligvis også lige kærlighedslivet…
Jeg fortalte om nogle af dem jeg har datet de seneste par år, og vi snakkede om det med at afslutte relationer og forhold, og det har de fleste af os vel oplevet før? Og det er jo ikke altid lige sjovt, selvom det ikke lige var “meant to be”. Og hun satte virkelig tingene i perspektiv, da hun gav et godt eksempel, som jeg virkelig kunne relatere til 😀

”Amandha, når du shopper på nettet ik?.. Så skal du jo også kun have pakken og ikke GLS manden. De forhold du har været i, har også givet dig en gave, åbnet sider i dig, som du selv har nævnt i vores snakke. Dét er din pakke. Så sig pænt tak og farvel til GLS manden 😉 ” Jeg kunne simpelthen ikke lade vær med at grine, men hun har jo så ret. Alle mennesker du møder i dit liv, vil på én eller anden måde efterlade et indtryk, og det er din “gave”.
Der er en mening med alt, også selv når det slutter. De gode sider som andre har fået frem i mig, skal jeg jo netop bruge i fremtiden, og det hele gav bare så god mening da jeg gik derfra.

Vi fik naturligvis også snakket en del om mit arbejde, og det har jeg ikke lyst til at gå i detaljer med, selvom jeg fik rigtig meget med, som jeg skal hjem og arbejde på. Så nu er jeg fyldt op med endnu mere overskud, og verden? den kan bare komme an 😉 <3


Instagram: @AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIVE I MORGEN FORMIDDAG PÅ INSTA!