VORES SOMMERFERIE I ÅR :D

HJEMMELAVET FASTELAVNS KOSTUME – HURTIGT, NEMT OG SUPER SMART ;)

Da jeg var barn, lavede min mor hvert år vores fastelavns kostume,  og det var altid årets kreative projekt. Jeg var imponeret over hendes evner, specielt fordi det altid var noget helt anderledes, som andre ikke havde tænkt på.
Jeg har prøvet at følge i hendes fodspor og er begyndt selv at lave Williams kostumer. Den jeg fik lavet sidste år, er jeg selv ret så stolt over. Den var super nem – så tør vædde med, at alle kan lave den. William var en terning.
Det eneste man skal bruge er, en papkasse (stor nok til at dække barnets krop), papir, sort sprittusch og tape – masser af tape. Jeg købte en pakke af det tykke gennemsigtige tape. Da hele kassen skal tapes ind.
Man starter med at skære huller til armene og hovedet. Mål med dit barn, så hullerne ikke bliver for store/små. Hele kassen tapes ind i hvidt papir. Derefter laver du de sorte prikker til terningen, brug en lille skål til at måle, så de bliver lige store. Farv dem sorte, og tape dem fast. Jeg gjorde sådan, at Williams hovedet (altså toppen af kassen) var nummer 1. William er ikke til ansigtsmaling, men ellers kan man farve dem sorte i hovedet. han fik derimod stort spray hårfarve i håret, som kunne vaskes ud.

I år vil William så gerne være en rød TNT bombe, og den kan også klares med en papkasse – og lidt ekstra tilbehør 😉 Jeg er ikke færdig med den endnu, men jeg skal nok smide nogle billeder op – så I kan se hvordan resultatet blev 😀

Et billede af sidste års kostume 😀

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES SOMMERFERIE I ÅR :D