VORES FERIE - PÅ GODT OG ONDT ;)

SÅ ER VI VED AT VÆRE KLAR TIL JULEN ;) <3

Som en fast tradition i julen, har William hvert år fået julemandens flaskepost.
Det er simpelthen den skønneste julekalender, hvor der indgår en rigtig sød historie. Vi elsker at læse dem inden han skal putte om aften, og som regel har julemanden lagt dem i postkassen, på Williams værelse, eller ved vores nissedør. Men i år tænker jeg at gøre det lidt anderledes, ved at lægge den i en flaskepost. Jeg har ikke helt besluttet mig for hvordan det skal foregå, men altså… jeg havde forestillet mig noget med at købe en glas mælkeflaske, og så lægge et brev i hver dag inden han kommer hjem fra skolen. 🙂

Hvert år er en ny historie med flotte tegninger til. Historierne er også meget personligt, fordi ens børns yndlings steder, skole/børnehave/vuggestue indgår som en del af historien. William har altid elsket det, og i år vil han selv kunne læse højt fra brevene. 😀
Man skal jo være godt forberedt allerede her i november på de kalendere som man skal bruge til ens barn, så derfor er Williams allerede ankommet. Men hvis man selv ønsker at bestille en til sit barn/børn, skal man være hurtig hos julemandens værksted :), for der er travlt her op til julen, og det er ikke uden grund, da de tilbyder en lang række fantastiske produkter.
Man kan blandt andet også bestille kalendergaver, adventsgaver og en masse andre lækre ting.

Julemandens flaskepost er også ideel til dagplejemødre da der er mulighed for at tilføje op til 4 børn til historien, og man kan så vælge om man kun vil have den som historie eller med tegninger til. Både William og jeg elsker dem med tegningerne fordi de simpelthen er så kanon godt tegnet 🙂 Gå ind og tjek kalenderne ud, hvis du ikke allerede har bestilt en på www.julemandens-vaerksted.dk, som nævnt tidligere, kan man også finde et bredt udvalg af andre varer, som både passer til julen, men også almindelige hverdags ting, som ting til børneværelset mm. 

Du kan også tjekke deres instagram profil ud her – og deres facebookprofil her 😉 Jeg har endnu ikke mødt et barn, som ikke var vildt begejstret over at modtage disse breve fra julemanden, det sætter bare prikken over i’et i juledagene og så har man mulighed for at skabe sin helt egen tradition omkring det, hvad end man vælger at lave det som en flaskepost, breve – eller en tredie og måske mere kreativ idé 🙂

Her er et eksempel på hvordan vi gjorde sidste år – og en af de flasker jeg har tænkt mig at bruge i år, hvordan jeg gør, har jeg dog ikke helt afklaring på endnu 😉

 

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

 

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES FERIE - PÅ GODT OG ONDT ;)