SÅ ER VI VED AT VÆRE KLAR TIL JULEN ;) <3

KØBENHAVN, ÅH SMUKKE KØBENHAVN <3

Jeg har virkelig glædet mig til at vise jer, et nyt super smukt billede, der pryder min stue.
Det er et fantastisk billede af Christiansborg Slotskirke for 100 år tilbage. Hvis man kender mig godt, så ved man at jeg elsker København, alle dens smukke gader og bygninger. Billedet kommer fra MyCanvas, hvor de har de flotteste billeder, af København i gamle dage. God gammel dansk stil i klassisk sort/hvid. Billederne vækker nostalgien i én, og minder en om Københavns historie 🙂
Jeg er helt vild med alle billeder inde på siden, og det var så svært at vælge hvilke et af dem, jeg skulle have op og hænge 😀

Når man bestiller sit billede, får man også en sød folder med, som beskriver billedet og giver en et ekstra indblik i historien som billedet fortæller. På mit kort står der blandt andet om kirken at, den oprindeligt blev bygget i 1738-42, men gik tabt ved Christiansborgs brand i 1794. Den blev genopført i 1813-26 og arkitekten bag er C.F. Hansen. Det er super hyggeligt at sidde og læse om 🙂
Et af de billeder jeg også virkelig tabte mit hjerte til, var de to med folketingssalen, både under og efter opbygningen. Og så selvfølgelig billedet med Københavns Hovedbanegård – en klassiker, som stadig er den samme smukke bygning i dag, dog med en del mere kollektiv trafik 😉

Iværksætterne bag MyCanvas er to unge gutter Casper og Kasper, som begge gerne ville være med til at bevare Københavns historie, som er begyndt at skyde om med en masse nye byggerier. og hvor det gamle arkitektur bliver lidt begravet. Men med et kig på deres side, bliver det hele vækket til live igen 🙂

De har også en facebook side, hvor der bliver blandt andet er fede konkurrencer, mere om billederne og ideen bag klik her for at se mere. 🙂
På Instagram har du også mulighed for at følge med i alt det nyeste – tjek det her <3

 

 

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

1 kommentar

  • Anne

    Din væg er blevet super flot 🙂 det er et rigtig flot : 🙂 tillykke med dit nye billede, det er super fint og jeg håber du bliver glad for det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ ER VI VED AT VÆRE KLAR TIL JULEN ;) <3