JEG KAN IKKE STARTE MIN MORGEN UDEN...

WILLIAM SENDER LIVE …

William har jo op til flere gange sagt, at han savner “når vi filmer” og selvom vi ikke deltager i De unge mødre længere, så deler jeg jo stadig ret meget ud af vores liv og hverdag, både her, på Instagram, SnapChat & Facebook. Men den mulighed har William ikke – endnu 😉 haha..

Så derfor foreslog jeg, at han kunne prøve at lave en livevideo på facebook på vores like side. Så kunne vi lave noget med, at alle kunne stille William spørgsmål – jeg læser højt og han svarer 😀  Det var han SÅ meget med på, han var faktisk klar på at gøre det, lige med det samme :b .. Men jeg tænkte det nok lige var smartest, at give folk et tidspunkt, så de ved hvornår de skal kigge med – og hvor 🙂
Så i morgen kl. 18.30 er William klar til at besvare alle de spørgsmål vi kan nå inden Disney sjov 😀
hahah <3 og jeg tænker at det er smartest at vi sender live fra like siden (link her) . <3

Så vi glæder os til at ‘snakkes ved’ på i morgen 😀
20106762_10211231497157954_5147538735906961421_n

signatur-blog
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG KAN IKKE STARTE MIN MORGEN UDEN...