VORES MANDAG ♥

JEG KAN IKKE STARTE MIN MORGEN UDEN…

Som jeg tidligere har skrevet en hel del om, så startede jeg aktivt for et par år tilbage med at meditere. Hvilket jeg med tiden bare er blevet bedre og bedre til – da jeg uden tvivl har kunne mærke en enorm ændring i mit liv, efter jeg begyndte. – Og nej, det er ikke en hokus-pokus ændring man mærker fra første øjeblik, men der sker simpelthen noget fuldstændig magisk når man først begynder, og for hver gang bliver oplevelsen kun forstærket. I dag ville jeg slet ikke kunne forestille mig et liv, hvor jeg ikke mediteret.

Jeg så fornylig et program produceret af DR, som hedder Sjæl og videnskab (da det emne sjovt nok optager mig enormt meget 😉 ) (her er link til den del af programmet jeg nævner) . Og igen igen igen, bliver jeg bare bekræftet i, at det jeg selv mærker, specielt i forhold til min selvudvikling – kommer fra meditationen.

Så ikke nok med at jeg ofte tager ud i naturen og mediterer, så kan jeg slet ikke starte min morgner uden bare 5-10 min. meditation – det giver mig nærmest energi til resten af dagen, så uanset hvor travlt jeg har med at komme ud af døren, så er meditationen lige så ‘dødsens vigtigt’ som at jeg skal have tøj på & børste tænder inden jeg flyver afsted på dagens rejse 😉

Jeg er sikker på – jeg vil nærmest vædde en million milliard på, at om 10-20 år, så ser vi laaaaangt flere som bruger meditation og/eller andet spirituel. Sjælen og hjertet – er for mit vedkommende de vigtigste organer vi har, så jeg er også laaangt bedre til at lytte til min mavefornemmelse og mit hjerte, hvor jeg førhen bare har lyttet til hvad hjernen fortalte uden at have ‘mig selv med’ i beslutningerne.
Og jeg føler mig faktisk enorm privilegeret over alle de dører der har åbnet sig for mig, lige siden jeg begyndte at lytte til ‘den lille indre stemme’ i hjertet 😉
19657057_10211142476932504_2636153047000886401_n

signatur-blog
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES MANDAG ♥