"AD MOR, PIGERNE VIL BARE KYSSE MIG"

WILLIAM HAR FAKTISK ALDRIG PRØVET AT FLYTTE…

Noglegange, når jeg snakker med andre der har børn, synes jeg det lyder ret vildt, hvis de har flyttet rigtig mange gange, indenfor kort tid. Jeg kan sagtens forstå, at man vil flytte i noget større når man har børn, eller kan have behov for noget billigere, eller være i den triste situation, hvor man f.eks. er gået fra en partner, og er nødsaget til at flytte. Ingen tvivl, det er man jo ikke altid selv herre over 🙂 Men dem der der bare flytter hele tiden, det må da være så forvirrende, også for dem selv tænker jeg. Nu er jeg heller ikke typen der har lån eller skylder til højre og venstre, så jeg ville heller aldrig låne til et indskud f.eks. medmindre det var virkelig nødvendigt at vi flyttet og jeg ingen anden udvej havde naturligvis.

Jeg har rigtig gerne ville flytte væk fra denne lejlighed, som jeg fik 14 dage før jeg fødte William, da jeg ikke føler området er så trygt. Det har bare ikke været første prioritet, før jeg var færdig med min uddannelse, og tjente flere penge (hvilket jeg gør nu 😉 ). Så faktisk har William altid boet her, og det positive ved det, er jo at han altid har haft den samme trygge base, og vi har slet ikke manglet plads, han har et kæmpe værelse, og vi er jo kun os to 🙂 Men jeg ville rigtig gerne over i et rækkehus inden for det næste års tid eller to, fordi jeg savner en have om sommeren, jeg vil gerne væk fra det her kvarter. Og jeg kan sagtens få sparet op til det indskud det kræver, nu hvor jeg har fast job med en fin løn. Så er der også penge til en husleje stigning, hvilket jeg ikke havde råd til, mens jeg var under uddannelse. Så derfor har vi bare måtte nøjes jo 🙂 Og det har jo ikke været en haste sag at vi skulle flytte, så slemt står det slet ikke til 🙂 Jeg ønsker bare ikke William skal vokse op i det her kvarter, men jeg er trods alt glad for, at han altid har boet i denne lejlighed, og jeg ikke har haft brug for, at flytte rundt med ham 🙂 Jeg ved hvor tryg han føler sig herhjemme, og han elsker faktisk lejligheden rigtig meget, fordi det jo er ‘vores hjem’ & vi har masser fantastiske minder her 🙂

 photo 72F33346-EF48-49FA-9E9D-5E2E73A106F6_zpsegogpp9m.jpg photo 21CC1586-FC1D-4F1D-A5AA-02D7EB74840A_zpsieroodue.jpg photo DCC3823B-DC6C-4FDC-BF46-24FD70838107_zpsm1weqewh.jpg photo D331A5DC-C51D-4944-9C10-13660F1111B4_zpskdoc765n.jpg

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

3 kommentarer

 • Jeg synes også et rækkehus kunne være fedt – med en lille have (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas

  Det er meget betagende at læse dine indlæg, og den måde som du opdrager din søn på. Det kunne mange lære meget godt af. God vind fremover

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Edgemo

  Du er en god mor

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"AD MOR, PIGERNE VIL BARE KYSSE MIG"